Hodnocení zákazníků

bez jména, 22.2.2017

Vaše laboratoř mě moc mile překvapila. Vše jste vzorně připravili,informovali mě, prostě super :) . Vaše služby budu určitě doporučovat dál.Děkuji .

Rohla st. 21.2.2017

Nemám připomínek,bezvadná práce děkuji.

Antonín Suda, 18.2.2017

Díky, byl jsem mile překvapen rychlostí zpracování vzorku krve. Úroveň vzájemné komunikace je vysoce profesionální.

bez jména, 16.2.2017

Když jsem hned napoprvé nedodala vše potřebné, paní Pinďáková mi okamžitě napsala email, aby bylo vše v pořádku a mohlo se udělat vyšetření, poté opět napsala, že vše je jak má být. Děkuji jí za ochotu a rychlé vyřízení.

Aleš Papala, 16.2.2017

Ochota a profesionalita, tímto způsobem bych ohodnotil přístup k zákazníkovi ze strany spol. Genomia. Děkuji a jen tak dál... :)

Jiří Novák, 14.2.2017

Nebyl jsem si v několika věcech jistý - zavolal jsem na telefon uvedený na stránkách a paní, která se mi věnovala, všechny moje dotazy srozumitelně a podrobně zodpověděla a hlavně: bylo znát, že věci do hloubky rozumí (na rozdíl od paní v (jiná laboratoř), která mi dala vyloženě opačné informace, než měli uvedené na webu). A i proto jsem zvolil vás. Čili - jsem moc spokojený a budu-li potřebovat další testy, rád se na vás zase obrátím. Děkuji :)

Michal Adamec, 13.2.2017

Výborná práce.

Of Jenny´s smile, 12.2.2017

Již po několikáté jsem nechávala testovat svá zvířata a budu ráda testovat dál :-)

Kateřina a Eva Dědičovy, 8.2.2017

Dobrý den, jsem abnormálně spojená se maximální vstřícnosti a ochotou, se kterou jsem se setkala i při telefonickém jednání.

Iva Šimůnková, 3.2.2017

Moc děkuji za rychlost.

bez jména, 2.2.2017

Veľmi ochotný personál pri tel. hovoroch. Ďakujem.

Monika, 2.2.2017

Profesionální, rychlý a velmi ochotný tým lidí, jen tak dál ;-)

Monika Skok, 31.1.2017

Velmi profesionální, milý a ochotný tým lidí, gratuluji vám a přeji hodně úspěchů i do budoucna :-)

Kateřina, 30.1.2017

Maximální rychlost,skvělá komunikace. Moc děkuji.

Hana Blatoňová, 27.1.2017

Laboratoř jsem využila pro testování mé fenky Miniaturního amerického ovčáka na MDR1, HSF4, CEA, PRA a určení profilu DNA. E-mailová komunikace probíhala velmi rychle, v podstatě obratem a srozumitelně. Sadu na odběr stěru ústní sliznice jsem obdržela druhý den po objednání vyšetření. Certifikáty s výsledky jsem pak dostávala v české i anglické verzi postupně od 3 do 10 dnů od obdržení vzorů. Se spolupráci s touto laboratoří jsem byla velice spokojená a můžu jedině doporučit.

Dana, 20.1.2017

Děkuji za odborné odebrání vzorků a za rychlé zaslání výsledků vyšetření.

Vlasta, 16.1.2017

Přidala bych v hodnocení k jedničce ještě hvězdičku - služby poskytujete na vysoké úrovni! To se týká hlavně komunikace se zákazníkem - opravdu skvělé!

Barbora, 13.1.2017

Rychlé doručení výsledků, skvělá komunikace. Doporučuji.

Nora Petrová, 3.1.2017

Druhé vyšetření u Genomia. Velká spokojenost. Při mé chybě v objednávce Genomia kontaktuje, vše osobně projedná.

Pavlína Tancibudková, 21.12.2016

Kdyby to šlo, tak máte jedničku s hvězdičkou!

Helena, 21.12.2016

rychlost, přehlednost :) prostě super :)

Jiřina Nekvasilová, 21.12.2016

Děkuji za rychlé vyřízení objednávek, včetně pochopení při problému s internetem a ochota zaslání výsledku znovu.. Nekvasilová Jiřina, CH S ČSV- ArQeVa

Marie Marková, 20.12.2016

Moc děkuji za vstřícnost ,rychlý a profesionální přístup při vyřízení mé objednávky.

Eva Wachová, 19.12.2016

Velice profesionální vyřízení. I přes moje chaotické zaslání vzorků byla moje objednávka rychle a vzorně vyřízena. Děkuji

Šárka Gill, 15.12.2016

Odpovědi na mé otázky byly pro mě stručné, srozumitelné a pochopitelné. Maximální ochota a rychlost.

Vladimíra Tichá, 13.12.2016

Dobrý den, spíše na Genomii odkazuji členy Klubu chovatelů teriérů. Teď, na základě praktické zkušenosti vím, že to mohu dělat bez obav. S pozdravem Vladimíra Tichá

Eva Gabrielová, 13.12.2016

Děkuji za rychlost, štětečky na odběr dorazily v podstatě obratem a výsledky jste měli snad do 3 dnů. Profesionální! Děkuji Eva Gabrielová

Alice, 9.12.2016

Úžasné!!!! Rychlost a perfektní komunikace. Strašně moc děkuji.

Karel Plch, 8.12.2016

Neumím posoudit odbornou úroveň služeb. Pracovníci Vaší firmy, se kterými jsem jednal telefonicky byli milí, vstřícní a ochotní. Přeji hezký den Karel Plch

Antonín Stehlík, 3.12.2016

Nemám co bych mohl dodat,vaše jednání a přístup prostě nemá chybu,jen tak dál s pozdravem Stehlík.

Bystroň, 30.11.2016

Velice mne překvapila Vaše vstřícnost a ochota mi vyhovět. V dnešní době se nesetkávám s takovou ochotou a vstřícnosti, spíše naopak. Já bych to nazval zázrakem, protože ochota a slušnost se dnes nenosí. Tím víc mne Vaše profesionalita potěšila. S pozdravem Bystroň

Libuše Holečková, 24.11.2016

Vyšetření hotové dříve než bylo uvedeno, což velmi oceňuji.

Romana Spolková, 23.11.2016

Děkuji laboratoří Genomia za zcela profesionální přístup a velmi rychlé vyřízení mých testů!

Věra Nováková, 10.11.2016

Jednoduché, rychlé a spolehlivé !!!

Iveta, 9.11.2016

Děkuji celému týmu za vstřícný a profesionální přístup. Rychlost a ochota, která se už moc nevidí. Ještě jednou velké DÍKY.

bez jména, 8.11.2016

Skvělá komunikace na infolince, rychlé vyřízení. Nemám co vytknout.

p. Hřebeč, 7.11.2016

Jako vždy vše naprosto skvělé, děkuji !

Pavel Šulcek, 4.11.2016

S nabídkou Vašich služeb jsem velmi spokojen a myslím, že by měl být každý chovatel, kterému záleží na zdravém chovu, když to věda nabízí.

bez jména, 4.11.2016

Jsem velmi spokojena se vstřícnou komunikací, vysvětlením ohledně odběru, brzké výsledky a akční sleva potěšila a nakonec mě tedy potěšily i samotné výsledky, protože jsem sestavila zdravý chovný pár britských kočiček jako základ mé malé chovatelské stanice.

Friml M, 1.11.2016

Vše bylo OK!!!

bez jména, 31.10.2016

Jsem velmi spokojena, vše proběhlo téměř obratem, jak zaslání testovací soupravy, tak vyřízení odeslaných testů a rychlé zaslání zpět.

Petr Studeník, 31.10.2016

Vždy vstřícný přístup a profesionální úroveň.

Nela Pražáková, 28.10.2016

SUPER !!!

Olga, 28.10.2016

Děkuji za rychlé vyřízení...

bez jména, 26.10.2016

Líbí se mi Vaše webové stránky, jasná instruktáž k odběrům genetického materiálu.

Eliška, 20.10.2016

Vřele doporučuji.:)

bez jména, 10.10.2016

Děkuji za velice vlídný a profesionální přístup při přebírání vzorku, kde nechyběla kontrola identity, správnosti vyplnění žádanky i dodaného biologického materiálu. Výborná je rovněž komunikace v průběhu zpracování vzorku a zaslání výsledků.

Jitka Koláčková, 7.10.2016

Ochota, rychlost, spolehlivost -spokojený zákazník. To je Vaše vizitka.

Kateřina, 3.10.2016

Moc Vám děkuji za umožnění testování CMSD u Kerry blue teriérů ☺

Radek Šalomon, 23.9.2016

Na odběr jsem dorazil přímo do místa Genomia v Plzni. S přístupem personálu jsem byl spokojen a celkově na mne přístup firmy udělal dobrý dojem.

Edita, 6.9.2016

Maximální vstřícnost. Děkuji.

Aneleh Czech, 18.8.2016

Se službami Genomie jsem vždy spokojená, proto se na ně obracím v případě jakéhokoli testování našich psů. Z velké části tomu přispěla obrovská ochota paní Pinďákové, se kterou převážně komunikuji a jsem velmi ráda, je to člověk na svém místě. Máme plemeno, u kterého je třeba testovat několik různých genetických chorob a pokud Genomie sama nedokáže test zpracovat, pokaždé je schopná mi test zprostředkovat jinde. Moc děkuji všem za super úroveň služeb.

Jana, 14.8.2016

Opakovaně jsem využila služeb Genomia, jsem velice spokojená s osobním přístupem. Jsou ochotni trpělivě odpovídat na všechny dotazy. V budoucnu jistě služeb využiji znovu.

Jana, 12.8.2016

Pracujete rychlostí blesku. Děkuji.

Eva, 10.8.2016

Osobné som s prístupom bola nad mieru spokojná.

bez jména, 4.8.2016

Všem zájemcům o laboratorní vyšetření doporučuji.

Hrušková, 2.8.2016

S laboratoří Genomia jsem velice spokojena - využívám ji pro testování svých chovů kočiček a psů.Mám jen dobré zkušenosti. Personál je vstřícný, ochotný řešit mé požadavky či poradit. Děkuji!

Helena Petráčková, 28.7.2016

Oceňuji podrobné informace, které jsem získala při telefonickém kontaktu a rychlost dodání stěrových sad. Rovněž mne mile překvapilo písemné potvrzení obdržení vzorků i platby a rychlost obdržení výsledků testů. Mnohokrát děkuji.

Dana Kafková, 28.7.2016

Jako vždy velice ochotní zaměstnanci Genomie.

Juraj Ďurďovič,25.7.2016

Ďakujem za rýchle vybavenie.

Naďa, 20.7.2016

Veľmi oceňujem promptné odpovede na doplňujúce otázky ohľadne testovania vzoriek a rady.

Petra Šípová, 15.7.2016

Byla jsem velice spokojena se vstřícností a rychlostí vyšetření.

Věra Šlahůnková, 14.7.2016

Všem mohu tuto laboratoř doporučit. Jsem velice spokojena jak po odborné stránce, tak s rychlostí vyřízení a i s přístupem personálu. Velice ochotně vám vše vysvětlí a poradí.

Hana Petrusová, 13.7.2016

Nemám žádné připomínky, ale chtěla bych vyjádřit svůj úžas nad vysokou kvalitou služeb Genomie, počínající již zasílaným materiálem pro odběr vzorků a následným expresním vyhodnocením. Děkuji vám.

Jitka, 7.7.2016

Byla jsem příjemně překvapená rychlostí vyřízení. Přivítala jsem také dvojjazyčné výsledky testů, pro mne česky, pro zahraniční zájemce o krytí mým psem v angličtině. Takže naprostá spokojenost!

Vratislav Fikar, 16.6.2016

Velice mě zaujala komunikace, byl jsem informován přesně v jaké části je právě zpracovávána moje objednávka. Jsem velice spokojen. Fikar

Bohumil Hanuš, 11.6.2016

Není co komentovat, služba byla na profesionální úrovni a budu se obracet i nadále.

Karen Válková, 3.6.2016

Nemám nejmenší připomínku, naopak velice kladně hodnotím ochotu s jakou mi zaměstnanci laboratoře pokaždé vyjdou vstříc.

Barny, 23.5.2016

Odbornou úroveň nejsem schopna posoudit, ale věřím, v profesionalitu..

Rea Šimlíková, 20.5.2016

Děkuji. Opět se na vás obrátíme. Vaši krysaříci.

Martin Smrček, 18.5.2016

S kvalitou a rychlostí jsem spokojený, týden k zaslání výsledků je adekvátní - nejsme na závodech :-)

Veronika Tvrdá, 13.5.2016

Uvítala bych možnost online konzultace výsledků. Výsledkové dokumenty jsou perfektně vypracované, nicméně v případě vzácných / neznámých barev bych stála o Váš názor, co je pes vlastně zač ... Diskuze se slečnou/paní Dajbychovou na výstavě BOC ohledně lokusu M byl pro mě velice přínosný!

Aneleh Czech, 6.5.2016

Byla jsem maximálně spokojená s celkovou kvalitou služeb Genomie, stejně jako zatím pokaždé a ráda budu služeb Genomie využívat nadále. Jako chovatel oceňuji hlavně rychlost a profesionalitu.

Lucie K, 3.5.2016

Velice děkuji za rychlé a ochotné reakce k dotazům. Zvláště pak paní Mgr. Martině Šafrové za vysvětlení přenosu hnědé barvy, pochopila jsem to i já jako laik :)