Hodnocení zákazníků

Zde si můžete přečíst reakce našich zákazníků v původním znění.

Iveta Jedličková, 12.9.2022

Využívám laboratoř Genomia několik let a jsem velmi spokojena. V případě nejasností personál okamžitě telefonuje, oceňuji i rychlost a vstřícnoct a výbornou komunikaci.

anonymně, 9.9.2022

Děkuju za výhodný balíček pro BO a vysvětlení ke všem testům.

Monika Lučná, 5.9.2022

Děkuji za možnost vyjádřit svůj názor. Jsem velmi spokojena s prací, ochotou a profesionalitou této společnosti. Netestuji u vás po prvé a vždy jsem nad míru spokojená. Děkuji vám ještě jednou a přeji spoustu dalších spokojených klientů a pozitivních zpráv 😊.

Julie Krausová, 25.8.2022

Pro objednání kompletních alergologických testů jsem se rozhodla po marných pokusech s bojem s příznaky u pejska. S pracovníky laboratoře skvělá komunikace, vše přišlo, jak mělo. S veterinářem jsme mu odebrali krev a ve stanovené lhůtě výsledky dorazily, i s návrhem léčby, kterou budeme s veterinářem řešit. Investice se vyplatila, protože za ten rok jsem utratila mnohem více financí za přípravky k potlačení příznaků, stravu, kdy jsem zkoušela různé formy od granulí po vaření. Vždy jsem musela krmivo někomu darovat. Nyní jsem schopná zatím alespoň upravit jídelníček, než se s veterinářem domluvíme co dál. Za mě super laboratoř a skvělý přístup ke klientům a i cena pro mě za tu jistotu, co teď mám nijak závratná.

anonymně, 9.8.2022

Bolo super, že ste dokázali použiť vzorku DNA z predošlého vyšetrenia, odobranú takmer pred dvomi rokmi a nemuseli sme tej istej fenke na nové DNA testy na iné vyšetrenie posielať novú. Ďakujem.

Lenka Frnčová, 8.8.2022

Děkuji za skvělou spolupráci. Jako vždy spokojenost!

anonymně, 4.8.2022

Odběr vzorků ,zaslání a platba - vše dobře popsáno a zorganizováno.

Jiřina, 28.7.2022

Doporučuji všem , věřte, že budete nadmíru spokojeni. Mluvila jsem s pracovníci laboratoře po telefonu a byla jsem překvapená ochotou a vstřícností. Děkuji.

Klára, 26.7.2022

Byla jsem velice příjemně překvapena, za jak krátkou dobu mi přišla sada na odběry i výsledky testů. Děkuji.

Petra, 26.7.2022

Mockrát děkuji za vstřícnost a ochotu vysvětlit mi postup při vyřízení objednávky.

Nikola Mesarkin, 18.7.2022

Moc děkuji pracovníkům Genomie za jejich velmi vstřícný přístup a rychlou a profesionální práci. Nemůžu jinak než jen velmi pochválit. A doporučit dál.

anonymně, 14.7.2022

Jsem velice spokojena s ochotou a když jsem si nebyla jistá, jak postupovat dál při některých testech, byla mi napsáno, jak dál a velice ochotně.

Pája, 1.7.2022

Absolutní spokojenest. V dnešní době vzácnost.

anonymně, 24.6.2022

Velice příjemné jednání, profesionální přístup.

Alena, 24.6.2022

Spolupracovat s vaší firmou je opravdu radost, jsem velmi spokojená.

Mgr. Petra Kozáková, 23.6.2022

Děkuji za vysoce profesionální práci a rychlé a příjemné jednání.

Pavlína Borkovcová, 21.6.2022

Jsem moc spokojená se službami i přístupem a rychlostí zpracování výsledků.

Jana, 17.6.2022

Velice milý personál, velmi rychlé zpracování, děkujeme.

anonymně, 15.6.2022

Nesmírně vstřícný přístup personálu a profesionalita.

Pavel Beer, 14.6.2022

Vše proběhlo rychle a bez komplikací.

Karin Zvěřinová, 10.6.2022

Velmi ochotný a rychlý přístup. Děkujeme.

Edita Macibobová, 7.6.2022

Moc děkuji za ochotu, dobré rady, angažovanost a přátelské jednání. V mém tápání mi to velice pomohlo.

anonymně, 2.6.2022

Děkuji, že jste mi vyšli vstříc s gen.profilem. potřeboval jsem krýt a rychlost byla na prvním místě. Děkuji holkám na lince za rychlé vyřízení.

Anna Saxlová, 1.6.2022

Moje zkušenost je jen pozitivní, rychlé vyřízení a perfektní komunikace.

Jezdecký klub Norma z. s., 1.6.2022

Děkuji za super přístup :-)

Nagato chovatelská stanice, 26.5.2022

"Byla jsem velmi mile překvapena rychlosti vyřízení objednávky.

Také bych chtěla pochválit za různé akce a slevy a za klubové slevy.

Vašich služeb využíváme již roky a určitě nebudeme měnit."

MUDr. Hana Dragounová, 24.5.2022

Se službou jsem byla velmi spokojená, rychlost, profesionalita, výborná komunikace.

anonymně, 20.5.2022

Mgr. Magoči - děkuji za ochotu, empatii a vstřícnost :-)

anonymně, 19.5.2022

Jsem naprosto spokojená. Při telefonickém kontaktování se mi dostalo obětavého přístupu a odpovědí. Děkuji.

anonymně, 6.5.2022

Velice si cením, že pracovníci laboratoře vychází svým klientům vstříc a pomohou vybrat, které testy skutečně jsou potřeba.

Ing. Anna Burešová, 5.5.2022

Mám chovatelskou stanici kočiček a všechny testy jsou vždy v pořádku a rychle hotové, vzorky pro odběr srozumitelně popsané, a při dotazu po telefonu mi vždy bylo ochotně a řádně vše vysvětleno.

anonymně, 29.4.2022

Vše naprosto v pořádku. Byly mi zodpovězeny dotazy, dostávala jsem imformace o fázích objednávky a vzorky byly bleskově prozkoumány. Děkuji!

anonymně, 27.4.2022

Velká spokojenost. Vše jasně vysvětleno, dostupné formuláře, lhůty...nemám co vytknout.

Michaela Moisesová, 27.4.2022

Stěr jsme nechali udělat na klubové výstavě SBT . Obě paní velmi příjemné a ochotné. Smile i já děkujeme :-) .

Lucie Boucká, 26.4.2022

Děkuji za perfektní služby . Vždy spokojena. Mohu doporučit.

Vladimír Ullver, 22.4.2022

Rychlé, ochotní poradit, výborná komunikace.

anonymně, 20.4.2022

Pro začínající kynology vynikající servis a hlavně pořádné vysvětlení.

Kristýna, 11.4.2022

Absolutní spokojenost. Bohužel někde na poště se ztratila odběrová sada, po zavolání na Genomii, hned druhý den dorazila :-)

anonymně, 4.4.2022

Děkuji celému kolektivu za ochotu a vstřícnost a hlavně za rychlé laboratorní vyšetření.

Monika Bláhová, 23.3.2022

Milý personál, vstřícní, ihned se nám věnovali, kdyby to takhle fungovala všude a děkuji za rychlost.

Jiří, 16.3.2022

Děkuji za velkou vstřícnost, rychlost zpracování výsledků a ochotu.

Irena Levová, 2.3.2022

Kvalita, dobrá informovanost, spokojenost, rychlost, komunikace v pořádku.

anonymně, 2.3.2022

Opakovaně využívám služeb Genomie a vždy 100% spokojenost.

anonymně, 28.2.2022

Personál byl velice vstřícný i při opakovaných telefonických dotazech. Jsem moc spokojená.

Petr Koza Ch.st. Hradecká hvězda, 22.2.2022

Profesionální přístup, naprostá spokojenost s odvedenou prací.

Michal Marek, 17.2.2022

Mockrát děkuji za vše. Tozn. Vyřízení požadavku, okamžitou komunikaci a detailní informace. Nenapadá mne nic, co bych měl vytknout 👍👍

anonymně, 17.2.2022

Je dobře, že jste.

anonymně, 15.2.2022

Jsem velice spokojená a všem můžu jen doporučit.

anonymně, 9.2.2022

Dávám 1**, děkuji moc za email o akci - 15% slevy na comma defekt a možnosti použít již dříve dodaný vzorek. Pokud by byla ještě další akce, prosím o info do emailu.

anonymně, 7.2.2022

Oceňuji možnost odebrání vzorků přímo na místě bonitace.

anonymně, 24.1.2022

Dobrý deň. Moja prvá skúsenosť s Vašimi službami bola/je výborná. Super komunikácia, logistika a všetko v rýchlosti. Ďakujem. Budem odporúčať a využijem v budúcnosti.

anonymně, 24.1.2022

Byť jsme obdrželi krutý výsledek, můžeme se cíleně na zpomalení DM zaměřit. Byli jsme velice příjemně překvapeni nadobyčejnou vstřícností a ochotou přístupu personálu laboratoře, profesionalitou a rychlostí zpracování vzorku, za což pracovníkům laboratoře patří upřímný dík! Laboratoř jednoznačně a bez jakýchkoliv výhrad doporučujeme!

anonymně, 21.1.2022

Velká ochota a rychlost výsledků nemá konkurenci.

anonymně, 14.1.2022

Opravdu moc děkuji za velmi vstřícné jednání a megarychlé vyřízení mé žádosti, jmenovitě paní Kůsové, která se mnou komunikovala :)

anonymně, 12.1.2022

Využila jsem Vaše sluzby jiz po treti a vzdy spokojenost.

anonymně, 3.1.2022

Dámy jsou velmi vstřícné a ochotné i samy nezkušenému člověku poradi i pomůžou s věcí se kterou si nevi rady. Moc děkuji.

Hana Blatoňová, 21.12.2021

Děkuji za perfektně provedenou práci a rychlé zajištění celého procesu. Negativní výsledky, pak již jsou pověstnou třešničkou na dortu. Jsem velmi spokojená.

Balarinová Daniela, 17.12.2021

Je fajn, když člověk občas narazí na profesionály jako jste vy. Díky za vaše služby.

anonymně, 14.12.2021

Nemám žádné negativní připomínky. Naopak byla jsem velice spokojená s vaší komunikací a přístupem. Nakonec mě i potěšila rychlost vyhodnocení testu.

Vilda75, 7.12.2021

Rychlost, vstřícnost a ochota. Naprostá spokojenost.

Renata Štefková, 3.12.2021

Vstřícní, rychlé výsledky. Maximální spokojenost ❤️

anonymně, 25.11.2021

Jednání a organizece na nejvyšší úrovni.

anonymně, 22.11.2021

Chvilku mi trvalo než jsem se zorientovala ve Vašich webových stránkách (při vyplňování žádanky), poté už vše bez problému.

Barbora Smolková, 22.11.2021

Deklarované dodání vzorků je dle stránek 10 pracovních dní. Nečekala jsem takovou rychlost ve vyřízení (5 pracovních dní). Jsem velmi mile překvapena a s prací laboratoře velmi spokojena. Klobouk dolů před zaměstnanci a velké díky!

Jana Komárková, 20.11.2021

Byla jsem maximálně spokojena s rychlostí, vstřícností a ochotou.

anonymně, 16.11.2021

Velice profesionální. Zvláště kvituji odvoz vzorku. Vše fungovalo bezvadně. Děkuji.

Lukáš Helus, 8.11.2021

Rychlé zpracování vzorků, služby na vysoké úrovni.

anonymně, 2.11.2021

Vše vždy proběhlo hladce a rychle. Vždy velice ochotný personál.

anonymně, 28.10.2021

Mohu jen doporučit, jsou perfektní.

Iva, 20.10.2021

Opravdu rychlé vyřízení, skvělá spolupráce. Moc děkuji.

Nikol Pačková, 13.10.2021

Moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky.

anonymně, 12.10.2021

Nemám co vytknout. Vše rychle a profesionálně. Děkuji.

Ivana Dvořáková, 7.10.2021

Velice vstřícné jednání.

anonymně, 6.10.2021

Vše nám bylo dostatečně a ochotně vysvětleno.Vzorek odebrán během chviličky a výsledky velmi brzy.

Pavla, 6.10.2021

Díky za spolupráci i v trochu nestandardních situacích.

Michaela Mičková, 4.10.2021

Vše bylo skvělé, rychlé, srozumitelné!

anonymně, 1.10.2021

Velice příjemný personál s profesionálním přístupem, rychlá analýza, velká spokojenost 👍

Petra, 28.9.2021

Ještě jednou všem moc děkuji, byli jste skvělí, moc se mi v Genomii líbilo. Děkuji za trpělivost při hledání čipu i profi odběr.

Martina Mrázová, 23.9.2021

Za ochotu a rychlost při zpracování zadaného gen.testu velmi týmu Genomia děkuji.

Růžena Janzová, 23.9.2021

Vše proběhlo rychle a profesionálně.

Marie, 22.9.2021

Naše veterinářka udělala v objednávce chybu a volala mi od vás velmi milá paní, která mi vše vysvětlila, poptala se, opravila. Velmi vstřícná. Opravdu spokojenost.

anonymně, 22.9.2021

Komunikace vstřícná, dobrá informovanost i vysvětlení pro laiky. Děkujeme!

Michaela M., 22.9.2021

I přes komplikace (z mojí strany) vše proběhlo naprosto v špičkově a v pořádku. Taky moc děkuji!

anonymně, 11.9.2021

Udělala jsem objednávku a jelikož jsem uvedla nepřesnou kombinaci testů ihned mi volali, zda mají opravit. Poradili mi jaké testy přesně potřebuji na bonitaci a pak teprve jsem testy hradila. Testy dorazili velmi rychle. K testům bylo na webu ke stažení doklad pro lékaře o provedených odborných testech. Rychlé dodání výsledků - v rámci možností samotných testů.

anonymně, 10.9.2021

Rychlá reakce po objednávce , vše srozumitelné, výsledek brzy zaslán. Díky moc.

Klikovi, 1.9.2021

Zdravíme vás všechny z Království papoušků v Praze - Uhříněvsi. Moc děkujeme za vstřícnost a rychlost. Vlaďka Kliková a Pavel Klika

Libuše Křikavová, 31.8.2021

Velice děkuji za milé a trpělivé, vstřícné a rychlé jednání.

anonymně, 27.8.2021

Rychlé výsledky testů a moc ochotná paní na telefonu.

anonymně, 27.8.2021

profesionální přístup pracovníků, ochotně poradili výběr testu, velmi rychlé zpracování výsledků

anonymně, 25.8.2021

Velmi si vážím vaší vstřícnosti a preciznosti. Ještě jednou velmi děkuji.

anonymně, 13.8.2021

Byla jsem velmi potěšena s velikou vstřícností a ochotou pomoci při objednávce přes PC DĚKUJI.

CHS z Hückelovy vily, 19.8.2021

Vynikající spolupráce, maximální spokojenost.

anonymně, 19.8.2021

Velmi děkuji za rychlé vyřízení a za průběžné informování o stavu objednávky.

Renáta, 17.8.2021

"Mnohokrát jsem využívala služeb jak na genetiku u plemene Tosa nebo u Československého vlčáka Vždy vše rychle vyřízeno. Na dotaz přes meil reagují ihned, poradí. Za mě super s pozdravem Renca "

anonymně, 13.8.2021

Volala jsem do laboratoře Genomia, zda je možno dodělat test z krve, kterou veterinář odeslal do laboratoře před dvěma lety. Paní, se kterou jsem mluvila, byla velmi ochotná, vzorek velmi rychle dohledala a domluvily jsme se na postupu. Výsledky jsem měla za týden hotové.

Jana, 6.8.2021

Děkuji za Vaše služby. Jste rychlí, komunikativní a spolehlivý.

Karin Zvěřinová, 5.8.2021

Všechno nejlepší kvality i rychlosti. Děkuji moc!

anonymně, 4.8.2021

ochota pomoci, spolehlivost, vstřícnost, kvalita

Radek, 4.8.2021

Velice oceňuji laskavý přístup paní při odběru vzorku.

Iva H., 30.7.2021

Moc děkuji za rychlé zpracování.

anonymně, 26.7.2021

Vše v pořádku, rychlé dodání sady pro odběr krve domů, hezky vysvětlené a výsledky jsem taky měla rychle. Díky moc.

anonymně, 10.7.2021

Dostala se mi ochotná zpětná vazba. Na otázky mi bylo plnohodnotně odpovězeno. Velmi děkuji a firmu doporučuji.

Sára Marangoni, 9.7.2021

Jsem laboratoři Genomia, a jmenovitě paní Iloně Vovesové, velmi vděčná za ochotu, vstřícnost a hlavně rychlé jednání při řešení nepříjemné situace.

anonymně, 3.7.2021

Velmi mile jsem překvapena s okamžitou ochotou a poskytováním rad, děkuji pracovníkům ,jsem velmi s jejich prací spokojena.

Zborník Jaroslav, 1.7.2021

Domluva super a vše proběhlo jak se řeklo. Děkuji.

Simona S., 29.6.2021

Skvělá k.omunikace, rychlé vyřízení objednávky, vstřícnost, dobré ceny.

Alena Dragounová, 25.6.2021

Kvalitní vypracování, byla jsem překvapena rychlostí dodání, doporučuji.

Iva Eichlová, 18.6.2021

Ochota personalu naprosto super, nešlo mi objednat, se vším mi poradili i přes to že jsem volala třeba i třikrát za den.

Daniela Hypšová, Nezávislý chovatelský klub, 17.6.2021

Moc děkujeme za Vaše skvělé profesionální sužby.

Eva Kyptová, 17.6.2021

Jsem moc spokojená s laboratoří Genomia.Dotazy trpělivě zodpoví,vše vysvětlí.Nadále budu služeb laboratoře využívat.Děkuji.

Alice Sedláčková, 10.6.2021

Vstřícnost, ochota a rychlost personálu je úžasná .Velice moc děkuji za pomoc .Za mě jste jedničky s hvězdičkou :). Přeji spoust spokojených klientů.

anonymně, 4.6.2021

Domluva s paní ohledně změny údajů byla skvělá. Práce zvládnuta o týden dříve, než je deklarovany čas. Velká spokojenost.

anonymně, 4.6.2021

Velká ochota personálu poradit s postupem online registrace.

anonymně, 4.6.2021

Velice rychlé vyřízení. Moc děkuji.

anonymně, 2.6.2021

Velmi oceňuji rychlost vyšetření vzorku i možnost využití svozu vzorku. Vaši laboratoř mohu jen doporučit a také doporučím referenční veterině.

anonymně, 27.5.2021

Paní na dotaz po telefonu byla vždy vstřícná a vše ochotně vysvětlila, děkuji.

Testovala jsem fenku na CJM, z důvodu krytí, bylo potřeba expresní otestování. Velice příjemné slečny, velmi ochotné a rychle vše vyřídily. Tako zkušenost s vaší společností, už je několikátá a vždy veliká spokojenost. Moc děkuji Navrátilová

Iveta Pazderníková, 19.5.2021

Celkově velká spokojenost.Výsledky testu do 2 dnů.

Ivana Šůsová, 19.5.2021

Super služby, ochota, rychlost.

CHS z Konitzbergu, 13.5.2021

S Genomia se mi spolupracuje velice dobře.

Chs LionSTORMullies, 6.5.2021

Děkuji moc za ochotu a rychlost vyřízení!

Markét, 6.5.2021

Moc děkuji za velmi rychlé zpracování laboratorních výsledků DNA profilu našeho pejska. Jste rychlí a skvělí. Rychlé dodání potřebných nezbytností proběhlo jako mávnutím kouzelného proutku a to samé i o zpracování a zaslání výsledků zpět. Moc děkuji a nebude to naposledy, co se na Vás obrátím.

Jana Podaná Širůčková, 5.5.2021

Naprostá spokojenost.Bylo mi vše zrozumitelně a vstřícně vysvětleno.

CHS Dorly Snowflake Fell, 4.5.2021

Děkuji za provedená vyšetření, se službami laboratoře jsem velice spokojena :-)

Milan Pavlíček, 3.5.2021

Super, dobrá práce a děkuji.

Luboš Moravec, CHS z kladenské záře, 29.4.2021

Rychlý, ochotný a hlavně profesionální přístup i samotná práce, takhle kdyby to fungovalo všude. Děkuji!

Jola, 27.4.2021

Velice vstřícný a ochotný kolektiv.

anonymně, 26.4.2021

Jsem velice spokojena s Vašimi službami, ať už se jedná o rychlost vyřízení objednávky, tak i její kvalitou.

Lenka Suková, 26.4.2021

Vaše práce je důležitá, přístup k zákazníkovi máte profesionální a milý , máte dobrý vztah k lidem i ke zvířatům. Děkuji Suková

anonymně, 22.4.2021

rychlost vyřízení, výborná komunikace

Pavel Šulcek, 22.4.2021

Již léta využívám Vašich služeb, vždy absolutně bezchybné. Bonus je laskavé zacházení. Jednička s hvězdičkou. Kéž by takových firem bylo víc. V úctě Pavel Šulcek (chov anglických kokrů Z VEJMINKU od r.1983)

anonymně, 16.4.2021

Apsolutně vše TOP v dnešní době super

anonymně, 15.4.2021

perfektní komunikace

anonymně, 15.4.2021

"Máme tuto laboratoř velice rády. Já i moje matka jsme chovatelky a už léta jí využíváme pro naše psy. A vždy velice rychlá a ochotná komunikace a to nejen přes mail, ale i přes telefon. Další věc, která nám strašně vyhovuje je i to, že krev která tam je uložená, je i po několika letech k dispozici pro další možné vyšetření."

Ing. Hana Stavovčíková, 14.4.2021

Vystupování a pomoc, včetně zařízení mé zakázky ze strany Ing. Nikoly Eretové byla opravdu vynikající a příkladná. Opravdu velice si její práce vážím a děkuji.

anonymně, 9.4.2021

Jsem velmi spokojená, již několik let:-))

anonymně, 9.4.2021

Jsem velice spokojena ,když mi chyběli dokumenty zavolali a pomohli s postupem.

Veronika Třísková, 8.4.2021

Profíci ;-)

Petra, 1.4.2021

Skvělá komunikace, rychlé jednání a velký výběr testů. Výsledky jsou rychle a oceňuji, že lze i doobjednat později a dělat testy z uskladněných vzorků.

Naďa, 1.4.2021

Děkuji za konzultaci předem. Jen tak pro poznámku - nepřišlo mi oznámení o přijaté platbě a doručení vzorku. Ale nevadilo, protože na platbu jsem se zeptala a ještě mi bylo doporučeno jakym způsobem mohu doručit vzorek. A oznámení o doručení vzorku nevadilo, protože byl tak rychle vyhodnocen, že by to bylo u zbytečné.

Irena Placerová, 31.3.2021

Vstřícnost, rychlost, spokojenost.

Jitka Vrzáčková, 30.3.2021

Krásný den , jsem moc spokojená s rychlým vyřízením požadavku , pracovníci Vašeho ústavu jsou velice milý a vstřícní , otázky, které jsem potřebovala zodpovědět , mi byly zodpovězeny velmi srozumitelně , nejkrásnější odpověď byla negativní výsledek . Děkuji Vám za Váš přístup a přeji jen samé krásné zprávy pro chovatele . S přáním krásného dne Jitka Vrzáčková.

anonymně, 29.3.2021

dobrá komunikace, rychlost zaslání výsledků

anonymně, 29.3.2021

Zvláště jsem ocenila, že výsledky jsou zaslány na mail a ne poštou, kvůli časové úspoře (kdo ví, kdy by to pošta doručila) :-) Moc děkuji!

Jana Kreplová, 25.3.2021

Spolupracuji s laboratori Genomia jiz radu let, vzdy vynikajici komunikace a spoluprace na jednicku! :)

anonymně, 22.3.2021

Pracovníci společnosti Genomia disponují nejen vysokou profesionalitou, ale i ochotou a laskavostí.V řele doporučuji.

anonymně, 19.3.2021

Nikde sebemenší problém, vše, co bylo slíbeno, bylo také dodrženo. Děkujeme!

Jana Sopoušková, 19.3.2021

Poděkování za ochotu, vstřícnost, provedení i rady. Je vidět, že jste profesionální tým.

Romana Špottová, 19.3.2021

Velmi rychlé vyhotovení našich testů.

anonymně, 15.3.2021

Velice rychlé dodání výsledků.Výborná komunikace.

Joannidis, 15.3.2021

Vždy mi pomohli a vše vyřešilo, mohu jen doporučit . Jsem maximálně spokojen s přístupem i službami které nám prováděli .

Denisa Němcová, 12.3.2021

Veliká ochota, příjemné jednání, paní ochotně poradila a pomohla vyřešit komplikace. Jsem moc moc spokojená.

Štěpánka Bártová, 5.3.2021

V laboratoři jsem si nechala testovat svou fenu → personál byl velice vstřícný i přes mé časté dotazy, se vším poradili, na všem se s nimi dalo dohodnout. Za mě výborná zkušenost.

Michaela, 3.3.2021

I jako naprostý lajk, dle zaslaných instrukcí jak do emailu, tak i k testovací sadě v obrázkové podobě, dokáže odebrat vzorky slin každý. Ihned mě informovali o doručení platby, vzorků, tak i o termínu doručení výsledků. Jsem naprosto spokojená a mohu jen doporučit!

anonymně, 2.3.2021

Rychlost, ochota, velké spektrum testů.

anonymně, 26.2.2021

Velmi vstřícní, odpovědí na každou otázku i po telefonu.

anonymně, 25.2.2021

Velice děkuji za neskutečnou ochotu při telefonické konzultaci. Bohužel si nepamatuji jméno milé paní, se kterou jsem mluvila, ale odborně a srozumitelně mi poradila, jaké testy pro mého pejska zvolit. Skvělé!

Monika Starová, 17.2.2021

Využila jsem služeb odběrového místa laboratoře Genomia v Praze a to veterinární ordinace Vetallia. Zde jsem byla s paní doktorkou velice spokojená, má neuvěřitelně jemné chování ke psům a odebírá jim vzorek krve naprosto bez problémů a dalo by se říci, že pes podá packu a vzorek odevzdá dobrovolně. Jen chvíli trvalo, než byl vzorek doručen do Genomie. Když už byl vzorek v laboratoři, výsledek testu mi byl znám do 3 dnů, což je myslím velice rychlé zpracování a jsem se službou spokojená. Bylo i velice příjemné, že mi byla poskytnuta chovatelská sleva, která je vázaná členstvím v chovatelském klubu pro plemeno, tuto slevu jsem si musela vyřídit sama. A doporučuji se s odběrovým místem spojit předem, než si objednáte vyšetření genetického testu a vyplníte dotazník, neb se můžete předem dozvědět, jaký vzorek je nutný pro konkrétní odběr, zda je to krev nebo stěr z tlamy, který je pro psa určitě příjemnější.

anonymně, 10.2.2021

Moc děkuji za vyhodnocení vzorku, které přišlo cca o 1 týden dříve před avizovaným zasláním.

Jana Nováková, 8.2.2021

Děkuji za bleskové a bezproblémové vyřízení vyšetření.

Kristina Michlová, 2.2.2021

Ráda se na Vás opět obrátím s dalšími testy u Anglického kokršpaněla.

Zuzana Bohušová, 26.1.2021

Úžasná komunikácia, nadmieru obrovská ochota, rýchlosť vyhotovenia testu, ústretovosť, som neskutočne spokojná a milo prekvapená! Ďakujem

Alena Velišová, 22.1.2021

Objednávám již poněkolikáté, perfektní spolupráce, okamžitá komunikace, rychlé zpracování.

anonymně, 22.1.2021

Hladké, rychlé a bezproblémové vyřízení včetně dodané odběrové sady s pochopitelným návodem na odběr vzorku.

Darina, 22.1.2021

Perfektní spoluprace, vzdy velmi napomocni.

Ing. Alena Podrazká, 22.1.2021

V dnešní době jedna z mála služeb, která je opravdu perfektní.

anonymně, 21.1.2021

Profesionální přístup po všech stránkách.

Hana Sklenaříková, 15.1.2021

Moc děkuji za vstřícnos a skvělou komunikaci, výsledky v krátké době. Ochota poskytnout veškeré informace úžasná.

anonymně, 15.1.2021

Perfektní, velmi děkuji. Vzhledem k avizované době vyhodnocení testů do 14 dnů jsem byla velmi mile překvapena zaslanými výsledky během 4 dnů! Vše proběhlo bez komplikací, skvělá domluva a odezva.

anonymně, 13.1.2021

Velmi milý kolektiv:)

anonymně, 11.1.2021

"Velice děkuji za rychlé zpracování objednávky. Velmi mě potěšilo, že vzorek odebraný před rokem máte stále k dispozici a nemusela jsem posílat nový, což mi paní po mém dotazu rychle prověřila. Ocenila bych, pokud by bylo více kombinací testů u jednotlivých plemen za zvýhodněnou cenu."

anonymně, 21.12.2020

Vážení,děkuji Vám za rychlé vyřízení mého požadavku na laboratorní vyšetření krve našeho labradora,krerý má dlouhodobé zdravotní problémy.Nyní se mu naskytla příležitost na vyléčení nebo alespoň výrazné zlepšení jeho problémů.

Jana Žižková, 15.12.2020

Rychlé, cenově dostupné, výborné instrukce, za mne naprostá spokojenost s vašimi službami. Děkuji.

anonymně, 14.12.2020

Rychlé, kvalitní a profesionální služby... Těším se na spolupráci v roce 2021 !

anonymně, 8.12.2020

Milý přístup, vstřícnost a ochota, takhle si představuji službu veřejnosti.

anonymně, 3.12.2020

Rychlá komunikace, vše včas zasláno, za mě vše bez problémů, moc děkuji!

anonymně, 2.12.2020

Jsem se službami laboratoře spokojená.

Monika Kalousková, 20.11.2020

Děkuji za skvělou práci, rychlost a vstřícnost!

Monika K., 18.11.2020

Děkuji moc za vstřícnost a rychlost. Bez vašich testů by to nešlo.

Jana, 16.11.2020

Byla jsem velice spokojená s rychlou a vstřícnou komunikací.

Honza Gali, 11.11.2020

Za příplatek, pokud člověk urgentně potřebuje (tak jako já), bravurně funguje rychlé vyšetření vzorků a rychlé doručení výsledků do 48 hodin na email. Zkusil jsem tuto volbu a moc mile mě tato zkušenost překvapila. Ochota personálu mi vše vysvětlit po telefonu taktéž. Vše na vysoké úrovni. Děkuji GENOMII za vše. Určitě budu jejich vyšetření i nadále využívat a dalším chovatelům doporučím.

anonymně, 11.11.2020

Jsem velice spokojená s přístupem personálu a rychlostí zaslání.

Leona H., 11.11.2020

Děkuji za perfektní organizaci objednání i platby online.

anonymně, 11.11.2020

"Jsem opravdu velmi spokojená. Moc všem děkuji za příjemnou atmosferu při odběru."

anonymně, 9.11.2020

velmi příjemná komunikace a hezky vše vysvětleno, mě lajkovi

Lori, 9.11.2020

Oceňuji rychlost vypracování a především vstřícnost a trpělivost při telefonické komunikaci :))

Katarína Domaníková, 30.10.2020

Pred objednaním DNA testov som telefonicky konzultovala s Mgr. Šafrovou, čo potrebujem zistiť u mojej kavalierky, veľmi oceňujem jej ochotu a prístup a ďakujem.

anonymně, 26.10.2020

Velká vstřícnost, ochota a trpělivost.

Martina Beleniová, 26.10.2020

Jsem moc ráda, že konečně vím na co je moje fenka alergická. Mohu se tak vyvarovat škodících alergenů a nemusím jí nechávat píchat injekce proti škrábání. Test je za přijatelnou cenu. Velice vám děkuji.

Zuzana Bohušová, 22.10.2020

Velmi mila, trpezliva a ochotna komunikacia cez mail, co sa mi uz potvrdilo aj v minulosti! Dakujem krasne!

anonymně, 14.10.2020

Milý personál, snažili se pro mě udělat myslím, co nejvíce, a líbí se mi osobní přístup, což cením nejvíc!

Katarína Bradáč, 13.10.2020

Ďakujem za perfektné vybalancovanie odbornej stránky a zrozumiteľnosti pre laika. Veľmi užitočné je pozorné vypočutie situácie pacienta a jasne odôvodnený návrh ďalšieho postupu, pričom je evidentné, že nejde o finančne maximalistické návrhy ale efektívne riešenie v prospech klienta a pacienta. Vážim si profesionálnu reflexiu hraníc kompetencií, nezachádzanie do konvezrácie o prípadnej terapii ale držanie sa rámca vymedzeného kvalifikáciou odborného personálu a špecifickým zameraním laboratória.

anonymně, 8.10.2020

Chtěla bych poděkovat za vstřícnost a ochotu . Jsem vzdy spokojena! Mam chs.a již několikrát jsem využívala sluzeb Genomie.

Mgr. Marta Slavíčková, 7.10.2020

Děkuji za vstřícnost, ochotu a iniciativní přístup (telefonický rozhovor Genomie).

Lucie, 7.10.2020

Velmi rychlé vyšetření a vstřícné, ochotné jednání.

Jana Bobková, 6.10.2020

Ustretovy pristup, velmi prijemne jednanie , snaha o najdenie najvhodnejsich kombinacii testov pre dane plemeno - laboratorium mozem vrelo doporucit.

Jana Kreplová, 5.10.2020

Jiz nekolik let vyuzivam sluzeb Genomia. Vzdy velmi spokojena! :)

anonymně, 2.10.2020

Rádi bychom poslali velice pozitivní hodnocení na paní Janu Kůsovou - odpověděla na každou otázkou, pomohla nám se vším, co jsme nevěděli, odpovídala na zprávy ihned, děkujeme.

Martina Pekařová, 28.9.2020

S přístupem pracovníků Genomie jsem velice spokojena, rychlé reakce na emaily a také ochota při telefonní komunikaci, vřele doporučuji.

Dagmar Šlachtová, 22.9.2020

Napriek tomu, že som zo Slovenska, s prácou laboratória som spokojná. Stránka zrozumiteľná a výsledky do týždňa po obdržaní platby, tak ako garantujú. Vrelo odporúčam.

Veronika, 21.9.2020

Mohu jen doporučit, velká spokojenost.

anonymně, 17.9.2020

Děkuji za konzultaci ohledně nestandartního vzorku!

Renata Slováčková, 16.9.2020

Super rychlost výsledků. Děkuji.

anonymně, 15.9.2020

Dlouhodobe s vasi laboratori spolupracujeme, vzdy velka spokojenost!

Roman Sameš, 9.9.2020

Předávání informací a komunikace na špičkové úrovni.

Jarmila Šináglová, 9.9.2020

Rychlost, vstřícnost, ochota, profesionální přístup - za mou osobu naprostá spokojenost, vřele doporučuji ostatním. Asistentka zodpověděla všechny mé dotazy a ochotně mě po telefonu provedla celým procesem zadání objednávky. Výsledky dorazily dokonce dříve než jsem očekávala - proto ještě jednou vřelý dík celému týmu laboratoře Genomia.

anonymně, 1.9.2020

Přehledná objednávka , rychlé vyřízení , velmi milá paní na telefonu.

Gabriela Divišová, 1.9.2020

"S vaší prací jsem naprosto spokojena. Komunikace se zákazníky a rychlost vyřízení testů je vaší předností. Díky."

anonymně, 28.8.2020

Objednávka proběhla rychle a i po telefonu mi bylo vše vysvětleno velmi příjemnou paní.

anonymně, 27.8.2020

Objednáno přes internet, spokojen s jasností napsaných instrukcí a rychlostí zpracování vzorků.

anonymně, 26.8.2020

Velmi děkuji za rychlou komunikaci a vyřízení požadavků.

anonymně, 24.8.2020

Děkujeme za kvalitní služby.

MVDr. Markéta Pacltová, 23.8.2020

Vše v naprostém pořádku, co do rychlosti zpracování dodaných vzorků, výborná komunikace běžná i odborná.

anonymně, 20.8.2020

Rychlá reakce a potvrzení přijetí objednávky, vzorku i platby.

anonymně, 19.8.2020

Velmi vstřícná a rychlá mailová komunikace, zodpovězení a vysvětlení všech dotazů téměř okamžitě.

Ludmila Nosálková, 18.8.2020

Ochota, rychlost, komunikace na jedničku.

anonymně, 18.8.2020

Velmi ochotní, milí a vstřícní zaměstnanci - doporučuji.

anonymně, 16.8.2020

Personál, se kterým jsem komunikovala, byl velice ochotný.

Bárta Karel, 11.8.2020

Super práce a ochota.

Michal Šafránek, 4.8.2020

Jednoduché objednání přes web, super rychlost vyřízení, rychleji to snad ani nejde :)

anonymně, 31.7.2020

Děkujeme velice :) obálka na zkumavku odolná, vše rychlé, výsledky přehledné.

Tomáš, 28.7.2020

Děkuji za profesionální přístup i ochotu rychle odpovídat na moje dotazy. Paní Ilona, která se mnou komunikovala přes email, dělá dobře svojí práci a tímto jí děkuji.

Miroslava Náglová, 16.7.2020

Jste naprosto úžasné a milé dámy:))

Gadgitka, 9.7.2020

Už dlouho na mne nebyl nikdo tak hodný a příjemný, jako děvčata ve vaší laboratoři. I naše pejska, která na sebe nedá sáhnout ( byla hodně týraná) se nechala hladit . Moc děkuji.

Michaela Jandová, 9.7.2020

Pro mne absolutně nejlepší zkušenost s laboratoří. Rychlost, ochota, vstřícnost. Smekám a díky. Pokud vyšetření, jedině u Genomie.

Hana V., 3.7.2020

Naprostá spokojenost, rychlé vyřízení, bezproblémová komunikace. Laboratoř doporučuji.

Magda Baranová, 3.7.2020

Děkuji za výsledky genetických testů, za výbornou informovanost v průběhu vyšetřování, za rychlost zpracování a zaslání výsledků.

anonymně, 2.7.2020

Ráda bych jen poděkovala za v dnešní době nadstandardní vstřícný a profesionální přístup a úžasný odborný výklad po telefonu v oblasti, kterou jsem nevěděla. Dekuji moc.

Stanislava Třešňáková, 29.6.2020

Děkuji za dlouholetou spolupráci . V chovu Bedlingtonských teriéru nezbytné vyšetření na CT pro zdravý chov. chs Slovanský Perun.

anonymně, 19.6.2020

"Nadprůměrně vstřícné jednání, nadprůměrná rychlost zpracování - kéž by tak jednaly i jiné instituce!!! Jsem opravdu nadšená a kdykoliv budu vaše služby potřebovat, moc ráda se obrátím!!!!"

Šárka, 19.6.2020

Skvělý přístup, rychlost vyřízení. Jednání s pejskem úžasné.

Barbora Tůmová, 18.6.2020

Velmi příjemné prostředí, úžasný personál :-) mohu jen doporučit

Jaroslava Drožová, 3.6.2020

Za léta perfektní spolupráce bych vám chtěla moc poděkovat!

anonymně, 3.6.2020

Velice děkuji za vstřícnost a rychlou komunikaci. Věřím, že budou Vaše služby takto kvalitní i nadále.

anonymně, 2.6.2020

Jsem velmi spokojená, vše na webové prezentaci je srozumitelné, přehledné a osobní jednání velmi milé. Vřele doporučuji.

Yvona Klímová, 29.5.2020

Dobrý den, se službami a hlavně ochotou a vstřícností jsem velice spokojena a moc děkuji.

Jaroslav Kratochvíl, 25.5.2020

S laboratoří spolupracujeme jako klub dlouhodobě a osobní zkušenost potvrdila její velice dobré jméno.

Veronika Varadínková Križanová, 25.5.2020

Děkuji jí vám za ochotu a milé jednání.

Machová, 22.5.2020

"Oceňuji výbornou a příjemnou komunikaci jak telefonickou, tak emailovou."

Jaroslava Adámková, 19.5.2020

"Perfektní přístup, vynikající komunikace, celkově ochota a hlavně spolehlivost u výsledků testů. Není co vytknout. Děkuji, Jarka z CH Amazingtigers"

Václav Král, 12.5.2020

Velmi vstřícné jednání a ochota. Děkuji V.Král.

Jiří Nejedlý, 7.5.2020

"Dobrý den, jsem naprosto spokojený s Vaší prací. Jste jedničky :) Moc děkuji."

Jana Burianová, 6.5.2020

Vše podrobně vysvětleno. Komunikace i rychlost perfektní.

Martina Mrázová, 5.5.2020

"Po telefonické domluvě s velmi příjemnou paní, jsem vše provedla tak, jak mi poradila a vše bylo vyhotoveno, k mé spokojenosti, ve velmi krátké době. Děkuji moc."

Luboš Kulich, 30.4.2020

Dobrý den, jsem doslova v šoku, jak rychle byla moje žádost vyřízena, opravdu jsem nečekal, že výsledky genetického vyšetření na určení pohlaví papoušků budu mít do dvou dnů. Děkuji.

Zuzana Kopačková, 29.4.2020

Líbil se mi profesionální i lidský přístup personálu, ráda přijedu s dalšími psy.

anonymně, 28.4.2020

Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat za rychlost, jak zaslání testů,tak vyhodnocení ! Přeji krásný den !

anonymně, 25.4.2020

Líbilo se mi, že přišlo potvrzení o přijetí zaslaného vzorku. Vzhledem k tomu, že vše proběhlo elektronicky, Genomia tak získala mou důvěru a dojem profesionality. Byla jsem spokojená, to je pro mě fungující proces a servis.

Beáta Žampachová, 23.4.2020

Jsem velmi spokojena jak s komunikací, tak s Vaší prací a ráda se k Vám vracím :-) Prostě rychlost a vstřícnost! Děkuji!

Zdeňka, 16.4.2020

Komunikace a vyřízeni objednávky, - rychlé jednání. Děkuji.

Alena, 16.4.2020

Perfektní spolupráce s touto laboratoří. Doporučuji.

Vít Horáček, 15.4.2020

Děkuji za vstřícnost rady a rychlost.

anonymně, 2.4.2020

Jsem maximálně spokojen s vaší odborností, ochotou, vstřícností a rychlostí, s kterou pracujete, mohu vás jenom doporučit. Všem přeji v těchto těžkých chvílích hlavně hodně zdraví a moc děkuji S pozdravem

Šárka Molitorisová, 20.3.2020

Dobrý den,

ještě jednou bychom Vám rádi poděkovali za Vaše služby, za ochotu, vstřícnost i úsměv. Odběr vzorku (stěr ústní sliznice) přímo ve Vaší laboratoři proběhl bez problémů, naše fenečka Vám začala během krátkého seznámení důvěřovat. Z výsledků testů, které jsme si nechali zaslat na e-mail máme velikou radost, dopadly totiž na jedničku! Přejeme Vám do budoucna spoustu spokojených zákazníků, ať už těch lidských nebo zvířecích.

Zuzana, 5.3.2020

Děkuji za ochotu a vstřícné jednání, služby Genomie využívám již řadu let a vždy jsem byla velmi spokojená.

Jitka M., 25.2.2020

Skvělá komunikace i rychlost zpracování. Nebyl problém rozšířit objednávku. Velmi milé a vstřícné jednání.

Eva Levá, 24.2.2020

Perfektní komunikace s laboratoří a velmi rychlé zaslání výsledků. Děkuji!

Tereza, 14.2.2020

Ze začátku jsem moc nechápala, jak funguje svoz vzorků, tak jsem zavolala do Genomie, kde mi paní vše vysvětlila od základu, v klidu, pěkně a srozumitelně, byla fakt moc ochotná, vše pak proběhlo velmi rychle, doručení odběrové sady, svoz i samotné testy a výsledky. Za mě tedy spokojenost. Za vaše profesionální jednání děkuji.

Hanka, 7.2.2020

"Velmi děkuji za ochotu, vstřícnost, rychlost. I co se týká telefonického hovoru - děkuji za milý a ochotný přístup."

Denisa Pešáková, 16.2.2020

Velká spokojenost, ušetřili jste mi cestu k veterináři, na poštu, ještě sleva na místě, paráda !!! Děkuji !!!

Zuzka K., 18.1.2020

"Dobrý den,

odebírala jsem vzorek na vašem stánku na výstavě v Praze, již po několikáté, musím říct, že jsem byla vždy velmi spokojená. Pokaždé jiná paní, ale vždy přijemná, usměvavá, ochotná. Děkuji za takové odborníky :-) Samozřejmě i přes internet vždy super a rychlost."

anonymně, 17.1.2020

Oba výsledky mi byly doručeny rychle, zároveń jsem celkem dobře rozumněla instrukcím na Vašem webu. Děkuji.

Barbara, 16.1.2020

Srozumitelné instrukce včetně videonávodu na webových stránkách, velmi rychlé zpracování.

anonymně, 15.1.2020

Se službami byla z naší strany maximální spokojenost - hlavně příznivě hodnotíme rychlost (a samozřejmě i kvalitu).

nonymně, 6.1.2020

Naprosto vše proběhlo super a bez problémů. Děkuji za rychlé zpracování vzorků a poslání výsledků. Díky :)

Lucie, 19.12.2019

Skvělá spolupráce, rychlost, vše popsané, aby nenastala chyba při odběru vzorků. Nemohu říct negativní slovo...

Denisa Hakenová, 17.12.2019

Vše proběhlo v pořádku, komunikace byla rychlá, výsledky také.

CHS Barathea, 13.12.2019

Perfektní služby, maximální spokojenost!

anonymně, 11.12.2019

Moc děkuji za milý přístup personálu a rychlé vyřízení objednávky.

Kateřina Doležalová, 11.12.2019

Skvělé, že jsme mohli využít služeb Vaší společnosti přímo na výstavě v Praze. Ušetřili jste nám tak náš čas a peníze. Děkujeme.

anonymně, 10.12.2019

"Odběr proveden při MVP Praha ,personál na stánku Genomia byl velice vstřícný s profesionálním přístupem k majitelům i jejich mazlíčkům. Děkuji "

anonymně, 3.12.2019

Dobrý den, poslala jsem do vaší laboratoře vzorky již mojí třetí feny. Jsem velice spokojená úplně se vším a nemám žádné výhrady, ani připomínky.

anonymně, 25.11.2019

Jsem naprostý laik, který vůbec nevěděl, co má objednat na DNA testy pro pejsky a velice mile a věcně jste mi pomohli. Moc Vám děkuji.

CHS Mé vlčí já, 22.11.2019

Vše proběhlo naprosto v pořádku a hlavně rychleji než jsem očekávala. Děkuji.

anonymně, 19.11.2019

Jsem velmi spokojená s přístupem personálu Genomia ❤️

anonymně, 1.11.2019

Naprostá spokojenost, rychlost a komunikace po telefonu byla příjemná a paní ochotně poradila.

Milan Šubrt, 25.10.2019

Objednání testů, fyzický odběr krve, odeslání vzorků, odeslání platby v jeden den a do 5 pracovních dnů jsem dostal výsledky. S takovouto službou jsem maximálně spokojen.

anonymně, 11.10.2019

100% spokojenost, ochota,ani jsem nevěřila,že se dají testy tak brzy zvládnout. Mockrát děkuji.

David Tygr Ploc, 9.10.2019

"Moc děkujeme i s pejskem Marky Markem od Cykasu za velmi milé jednání. S pozdravem"

anonymně, 4.10.2019

Ďakujem za rýchle vybavenie objednávky, hlavne za presné vysvetlenie výsledkov, ktorému porozumie aj laik.

anonymně, 4.10.2019

Profesionální přístup, na emailové dotazy k objednávce reaguje laboratoř velmi rychle a s ochotou.

Hana, 3.10.2019

Situace,že jsem musela dělat parentitu se mi stala poprvé za 30 let chovu a neměla jsem žádné zkušenosti a pracovnice na telefonu této laboratoře mě provedla tímto pochodem po telefonu zcela perfektně a srozumitelně.....opravdu odborník na svém místě.

anonymně, 24.9.2019

Moc zaměstnancům firmy Genomia děkuji za odborný a profesionální přístup. Rovněž za rychlé zpracování vzorků a bezproblémovou komunikaci.

anonymně, 22.9.2019

S Vaší prací jsem byla velmi spokojena. Vše bylo dobře popsáno a rychlost zpětné vazby a zaslání výsledků byla skvělá.

Anovčinová, 16.9.2019

Ochotný personál, rýchla odpoveď na otázky, zrozumiteľné vysvetlenie pojmov - veľká spokojnosť.

Michal Vicjan, 13.9.2019

Profesionalita a komunikace na nejvyšší úrovní.

Jana Davidová, 12.9.2019

Děkujeme za velmi rychlé zpracování vzorku a za perfektní komukaci. Jsme rády, že tato vyšetření jsou finančně dostupná.

Eva, 3.9.2019

Naprosto vše proběhlo úplně bez problémů a velice rychle. Jsem moc spokojená. Děkuji.

Skar-Line kennel, 12.8.2019

Děkuji za vstřícný přístup a rychlé profesionální jednání :)

Hana, 10.8.2019

Úžasný přístup, úžasné jednání, jsem velice spokojená a rozhodně Vašich služeb budu dále využívat a ráda Vás doporučím dále...Děkuji Vám!

Markéta Zsigová, 8.8.2019

Perfektní přístup, super komunikace.

Daniela Hypšová, NCHK, 6.8.2019

"Moc děkujeme za Vaše služby. Ceníme si Vaší profesionality, způsobu komunikace i rychlosti zpracování vzorků. Testování v Genomii pokládáme za nezbytnou součást smysluplných chovatelských strategií.

P. Šulcek, 5.8.2019

Ochota, profesionalita ve všech směrech. Naprostá spokojenost.

anonymně, 25.7.2019

2x telefonický hovor, vždy milé a vstřícné jednání … děkuji

Michal Kedroň, 24.7.2019

Všechno jsem jsem vyřídil po telefonu a velice rychle!...paráda😉.

anonymně, 18.7.2019

"Vše proběhlo velmi rychle, hladce přes internet. Rychlost výsledků mě překvapila. Se zadáním, co musím vyplnit a o co vlastně žádám mi pomohli známé z KPCHP. Takže luxusní spolupráce!!!!! Jen tak dál!!!"

Tatiana Zarecka, 17.7.2019

"Dobry den prajem, bola s vami super spolupraca, komunikovala som s p.Luciou Pindakovou, vo vsetkom mi ochotne poradila, odpovedala na vsetky moje amaterske :-) otazky. Budem vas s radostou odporucat dalej. Este raz dakujem!

Ing. Petr Matlák, 12.7.2019

"Potřeboval jsem určité informace souvísející s provedením vyšetření, komunikoval jsem telefonicky a setkal jsem se s velmi příjemným a vstřícným přístupem, paní mi vše potřebné ráda a ochotně vysvětlila. Se službami laboratoře jsem velmi spokojen a přeji všem pracovníkům hodně úspěchů v práci."

anonymně, 12.7.2019

Moc děkujeme za výsledky, čekala jsem, že vyšetření bude trvat déle. Proto jsem mile překvapená, a výsledky jsou negativní, takže obrovská radost.

Kateřina Krejčí, 4.7.2019

Jsem velice spokojena se službami laboratoře. Už konečně nemusím posílat vzorky do zahraničí.

anonymně, 2.7.2019

Na můj dotaz jsem byla ihned a profesionálně informována.

Tomáš Jelínek, 27.6.2019

"Dobrý den, nechávali jsme ve Vaší laboratoři otestovat kočičky již podruhé (celkem však šlo už o čtvrtou kočku) a i v budoucnu v tom budeme pokračovat pouze u Vás, protože jsme naprosto spokojeni. Poprvé jsme vše objednávali elektronicky i s odběrovou sadou, nyní jsme objednávali písemně bez sady, v obou případech šlo o rychlý a snadný proces. Zároveň jsme ve druhém případě zapomněli do žádanky vypsat jméno kočičky, uvedli jsme pouze číslo čipu. Hned volala příjemná paní z Genomie a jméno se doplnilo. Děkujeme za rychlé vyřízení objednávky, vstřícný a milý přístup :) CHS Baghi´s Kingdom Jelínkovi"

anonymně, 26.6.2019

Děkuji za vstřícnost, ochotu a rychlost při vyřízení mé objednávky :)

Václav Halíř, 25.6.2019

Všem jen doporučujeme, velmi vstřícné chování personálu při odběrech, rychlé vyřízení objednávky. Rádi využíváme i nabízených slev při různých akcích.

Daniela Vincová, 21.6.2019

Skvělý nápad poskytovat vaše služby na výstavě. Přemýšlela jsem již delší dobu o tomto vyšetření a nebyla jsem schopna se k tomu "dokopat" :D Děkuji za tuto možnost.

Mirka Šimková, 21.6.2019

"Moc děkuji za vstřícnost, profesionalitu a především i telefonickou komunikaci před testy, kde mi bylo vše dobře vysvětleno. Určitě budeme příští případné genetické testy dělat opět u vás :)

Mirka Šimková, CHS pod Všerubskou skálou"

anonymně, 10.6.2019

Naprosto skvělá domluva,velmi příjemný personál a rychlost vyhotovení neskutečná.. moc děkuji.

anonymně, 9.6.2019

Nemám připomínky, jsem velmi spokojená s prací laboratoře. Je rychlá a velmi odborná.

anonymně, 7.6.2019

Byla jsem velmi spokojena se vstřícností a ochotou zaměstnanců. Ochotně pomohli i s postupem zadávání objednávky přes počítač.

Kamila Volfová, 6.6.2019

Děkuji za spolupráci! Vždy rychlý a vstřícný přístup při testování našich portíků.

anonymně, 4.6.2019

Mily,ochotny personal...tak by to melo byt samozrejmosti vsude..

Jana, 29.5.2019

I když testy nedopadly, tak jak bychom si přáli, ochotou a rychlostí jsme byli pŕekvapeni. Děkujeme

anonymně, 28.5.2019

Jsem velice spokojena se službami laboratoře Genomia s.r.o.

Jindra Krásová, 24.5.2019

Perfektní a profesionální přístup. Děkuji a za mě velká spokojenost.

anonymně, 20.5.2019

S laboratoří Genomia je u nás dlouhodobě naprostá spokojenost, veliká vstřícnost, téměř okamžité reakce při komuniakci mailem a rychlé vyhotovené testů.

Lucie Tenderová, 10.5.2019

Dobrý den, děkujeme za tak rychlé vyhodnocení výsledků. Jste úžasní !

anonymně, 7.5.2019

Není nic co bych vám mohla vytknout. Jste rychlí, vstřícní a máte i dobré ceny.

Renáta, 29.4.2019

Děkuji moc za ochotu,vstřícnost ..

Michaela Vadinská, 29.4.2019

Moc děkuji za super skvělou bleskovou spolupráci!

anonymně, 28.4.2019

Dobrý den,velmi děkuji za možnost provedení gen.vyšetření mého psa u příležitosti Mezinárodní výstavy v Českých Budějovicích 13.4.2019. V té době jsem se potýkala s rozhodnutím a hlavně hledáním akred.laboratoře.Zkrátka velmi děkuji za možnost,kterou vaše laboratoř nabídla.Přítomný labor.personál byl příjemný a vstřícný. Oceňuji také rychlé zpracování výsledků.

Lucie Doubravová, 23.4.2019

"Děkuji za skvělou spolupráci za posledních 10. let S pozdravem Lucie Doubravová."

Věra Vránová, 22.4.2019

neuvěřitelné rychlé, jasné, přehledné :-)

Daniela Hypšová, 18.4.2019

Moc děkuji, vážíme si Vaší práce.

anonymně, 18.4.2019

"Nemám a nikdy jsem neměl žádné negativní připomínky . Vždy ochotní pomoci . Maximální spokojenost"

anonymně, 18.4.2019

Naprostá spokojenost!!!

Jana Bartošová, 10.4.2019

Děkuji, velká spokojenost s vaším přístupem k danému požadavku, oceňuji ochotu, promptnost a profesionalitu!

Šárka Lejdarová, 9.4.2019

S laboratoří Genomia mám jen ty nejlepší zkušenosti! Všichni jsou milí, ochotní a vstřícní! Vždy mi zodpověděli veškeré mé otázky a na žádné vyhodnocení testů jsem nikdy nečekala dlouho. Za mne velká spokojenost a děkuji tím celému týmu !

Jana Kreplová, 8.4.2019

Dobry den, vasich sluzeb vyuzivam jiz ponekolikate, vzdy jsem velice spokojena jak s rychlosti, tak s jakymkoli kontaktem s vasimi zamestnanci. Jen tak dal! :)

Iveta Kručayová, 29.3.2019

"Chcela by som veľmi poďakovať za milé a ústretové chovanie pri telefonických rozhovoroch a veľmi oceňujem rýchlosť a kvalitu vykonaných testov. Veľmi ďakujem!!!"

anonymně, 26.3.2019

"Přehledné webové stránky, člověk najde hned vše co potřebuje. Nikde jinde testy pro naše kočky neobjednávám než u Genomie. Velké plus dávám za klubovou slevu. Děkuji"

anonymně, 25.3.2019

Děkuji za rychlé vyřízení. Zkumavky došly hned po objednání testů a to ještě nebyla zaplacená faktura. Můj MVDr. ocenil že se vzorky posílaly pod číslem, a že nemusel vyplňovat formulář jak v minulosti. A moc se jsem ocenila, že se vše vyřešilo elektronicky po mailu.

Fojtíková, 19.3.2019

Má zatím jediná objednávka, ale byla jsem velice spokojena. Personál velmi milý a ochotný a výsledky byly hotové o den dříve. Moc děkuji.

Hladíková, 15.3.2019

Děkuji za naději pro mého koníčka:-). Imunoterapii určitě vyzkouším, bude vás kontaktovat moje skvělá veterinářka MVDr. Dominika Matušková se s vámi spojí:-) a budu doufat, že Hasánkovi imunoterapie zabere :-). Pokud né, tak jsem to alespoň zkusila. Je skvělé, že díky vám se může jeho život mnohonásobně zlepšit:-). Prostě děkuji:-)

Romana, 7.3.2019

Komunikace skvělá, zpracování a vyhodnocení vzorku rychlé.

anonymně, 7.3.2019

Výborná informovanost o stavu vzorku (potvrzení o přijetí vzorku, potvrzení o prijetí platby, zaslání výsledků). Děkuji.

Veronika Sixtová, 5.3.2019

Děkuji za rychlé jednání Vaší laboratoře a perfektní komunikaci ohledně konkrétních testovaných vzorků koní.

Michaela Junková, 5.3.2019

Rychlá a vstřícná komunikace.

anonymně, 1.3.2019

Velice ochotný personál, skvělá komunikace, rychlé vyšetření vzorku, ráda využiji i v budoucnu vašich služeb. Děkuji.

Veronika Hrubá, 28.2.2019

Užasná rychlost zpracování vzorků. Moc děkuji.

Marie Caltová, 28.2.2019

Děkuji za vstřícnost a rychlost vyřízení mojí objednávky.

anonymně, 25.2.2019

Jsem mile překvapena s jakou rychlostí jste vyšetřili zaslané vzorky. Velice Vám děkuji a v případě dalších potřebných testů se na Vás opět obrátím.

anonymně, 22.2.2019

Výborné jednání při vysvětlování a odpovědí na mé laické otázky.

anonymně, 16.2.2018

Personál je příjemný a komunikace velice milá. Jsou velmi ochotní.

Iva Bavorová, 15.2.2018

Moc děkuji za vstříctnost a rychlost ,přeji hodně spokojených zákazníků.

anonymně, 13.2.2019

Výborná rychlost, vstřícný přístup paní, která se mnou komunikovala přes email. Vaše služby mohu jen doporučit.

Lenka Chábová, 11.2.2019

Jsem velmi spokojena se službami od Genomie.

Lefteris Joannidis, 8.2.2019

Výborná laboratoř, rychlost,odbornost,kvalita,velmi hodný a vstřícný personál. Jsem maximálně spokojený. Používám výhradně jen tuto laboratoř. Děkuji vám všem za odvedenou práci pro můj chov psů.

anonymně, 8.2.2019

Byl jsem velice spokojen, celou dobu se mnou pracovnice p. Pinďáková byla ve spojení a přesně mne navigovala. Ještě jednou děkuji .

Petra, 7.2.2019

Absolutní spokojenost, vše proběhlo neuvěřitelně rychle a i komunikace s laboratoří, kvůli opravě jména mé fenky, byla skvělá. Moc děkuji a vřele doporučuji.

Kennel "od Halířů", 6.2.2019

Laboratoř Genomia všem doporučujeme.

anonymně, 6.2.2019

Dobrý den, ráda bych Vám touto cestou poděkovala za genetický test i za perfektně vyhotovenou písemnou zprávu. Zpráva má všechny náležitosti, které jsou standardní a nutné.

Zuzana, 5.2.2019

Děkuji za ochotu, vstřícnost a rychlé jednání. Jsem maximálně spokojená a v případě potřeby se na Vás ráda obrátím znovu.

Iva, 30.1.2019

Rychlé výsledky, vřele doporučuji.

anonymně, 30.1.2019

Přehledné stránky s přesnými instrukcemi. Test jsem objednala, zaplatila, poslala vzorek a dostala info o výsledku. Vše rychlé a spolehlivé. Doporučuji.

anonymně, 23.1.2019

Maximální spokojenost se vstřícným jednáním a ochotou pracovníků.

Jiří Tomášů, 22.1.2019

Žádné připomínky, žádné čekání. Děkujeme.

anonymně, 21.1.2019

Vždy seriozní, vstřícný a odborný přístup.

anonymně, 15.1.2019

Velice děkuji za rychlé vyřízení vyšetření. Komunikace byla skvělá. Ať se daří!

anonymně, 10.1.2019

Děkuji za skvělé zpracování testů. Líbí se mi jejich přehlednost včetně vysvětlivek srozumitelných i laikovi. Děkuji i za Vaše webové stránky - jsou perfektně přehledné a získala jsem díky nim spoustu cenných informací.

anonymně, 8.1.2019

Děkuji za vstříctnost v době vánočních svátků.

Pavlína Sch., 3.1.2019

Vstřícný přístup i rychlost. Na telefonický dotaz mi poskytli informace nad rámec testování.

Zdenka Leonhardtová, 22.12.2018

Trpělivý a velmi vstřícný a milý kontakt na telefonu. Rychlé vyřízení. Naprostá spokojenost.

anonymně, 20.12.2018

Ochotné a rychlé odpovědi na dotazy.

anonymně, 19.12.2018

Jsme velice spokojeni s ochotou personálu laboratoře. Určitě budeme nadále využívat služeb Genomia ke všem testům.

Karen Válková, 18.12.2018

Se spoluprací s Vámi jsem skutečně moc spokojená . Kdykoliv jsem se na něco potřebovala optat a zavolala k vám vždy bylo se mnou jednáno s ochotou a velice vstřícně.

anonymně, 16.12.2018

Vždy milé a vstřícné jednání.Jsem velice spokojena.

Petra Zvarová, 13.12.2018

Služby laboratoře Genomia mohu jen doporučit.

Hana Marcineková, 11.12.2018

Oceňuji rychlost vyšetření.Ochotu pracovníků při odběru vzorků.

anonymně, 11.12.2018

Jsem skutečně velice spokojen. Myslím, že je dobrý nápad mít stánek na významných výstavách. Všechno jsme vyřešili na místě, a jak jsme se domluvili tak vše bylo. Skutečně fajn.

Zdeňka Koubíková, 11.12.2018

Využila jsem akce na MVP Praha, což bylo velice příjemné spojit testování s výstavou a akční cenou. Rychlost výsledku úžasná, personál dokonalý a milý! Děkuji.

Ing. Hana Blatoňová, 6.12.2018

Se službami laboratoře Genomia jsem maximálně spokojena. Její zaměstnanci velmi rychle a ochotně reagují její na mé požadavky. Jejich služeb využívám opakovaně a nemám žádnou negatívní zkušenost.

Czabanová, 6.12.2018

Se službami laboratoře Genomia jsem velice spokojena, přítomnost Genomie na Prague Dog Expo s možností odebrání vzorku a výstavní slevou byl příjemný bonus.

Katka, 30.11.2018

Skvělá komunikace a super rychlost.

František Kasl, 26.11.2018

"Snadná komunikace, rychlé vyřízení. Děkuji, František Kasl."

Iva Čejková, 26.11.2018

Moc děkuji laboratoři Genomia za perfektní přístup, ochotné rady a rychlé výsledky. S pozdravem Iva Čejková

anonymně, 20.11.2018

Jednání, rychlost a vstřícnost to je to, co vystihuje laboratoř Genomia. Díky!

anonymně, 16.11.2018

Profesionální služby, vstřícné, milé jednání při poradě po telefonu, rychlost dodání výsledků... 5 prac.dní...veliká spokojenost, děkuji

Jana, 9.11.2018

Děkuji za velmi vstřícný přístup s ohledem na mojí mimořádnou situaci.

anonymně, 6.11.2018

Děkuji za milý přístup a rychlé vyřízení testu. Než jsem na internetu našla kontakt na Vás, zkoušela jsem obvolávat jiné laboratoře a nebyli ochotní poradit, na stránkách neměli tolik informací a navíc mi bylo sděleno, že výsledky by byly nejdříve tak za měsíc. Takže když to srovnám s Vaší laboratoří, máte služby naprosto bezkonkurenční. Ještě jednou děkuji a ať se Vám daří! :)

Pavlína Podhorská, 2.12.2018

Děkuji,precizní a rychlá služba.

Eva Fialová, 2.12.2018

Dvakrát jsem volala na Genomii , jelikož jsem si nebyla jistá jestli jsem vše udělala správně a pokaždé mi telefonicky velmi mile poradili.Moc děkuji Fialová

anonymně, 1.11.2018

Výborná spolupráce, profesionalita a perfektní přístup!

anonymně, 29.10.2018

Dobrý den, nemám žádné připomínky, jsem velice spokojený a každý můj dotaz byl vyřízen rychle a kvalitně, především velice příjemně.

Vladimíra, 27.10.2018

Vždy som bola veľmi spokojná s prístupom a službami Genomie.

anonymně, 24.10.2018

Neni co dodat, jen spokojenost a chvála.

Alena Kratochvílová, 10.10.2018

Všechno skvělé, příště využiji Genomii znovu.

anonymně, 10.10. 2018

Je to má první zkušenost s vaší laboratoří a byl jsem nadmíru spokojen s rychlosti vyřízení.

Jiří Hůla, 9.10.2018

Děkuji za vstřícnost a ochotu všem s nimiž jsem byl v kontaktu.

anonymně, 4.10.2018

Bez problémů.

anonymně, 4.10.2018

Vždy ve všem poradí, vyjdou vstříc, pomůžou!!!

Beranová Ivana, 3.10.2018

Rychlé vyřízení mé objednávky a velice milá paní, která mi dala instrukce po telefonu. Děkuji.

anonymně, 2.10.2018

Rychle a kvalitně vyřízená objednávka. Příjemná komunikace s paní magistrou Pinďákovou.

anonymně, 28.9.2018

Uživatelsky jednoduché, rychlé, velmi oceňuji možnost sběru vzroku na klubové výstavě.

Filip Švec, 26.9.2018

Velice vstřícný přístup, cokoliv jsem nevěděl paní mi poradila. Velice moc děkuji

anonymně, 25.9.2018

Služeb laboratoře jsem využila již po několikáté a vždy jsem byla spokojena.

Jan Holek, 25.9.2018

Opakovaně vynikající spolupráce s laboratoří Genomia. Děkuji.

anonymně, 24.9.2018

Chtěl bych opravdu moc poděkovat za vaše služby, vše proběhlo plynule, bez problémů od začátku až do konce. Dlouho jsem se s tímto kladným přístupem nesetkal.

anonymně, 21.9.2018

Jestem bardzo zadowolona. Polecam każdemu :)

anonymně, 21.9.2018

"Vynikající spolupráce, ochota, rychlost - laboratoř Genomia jsme doporučili již mnoha svým známým a doporučujeme všem!

Velice spokojení klienti - chovatelé psů "

Naďa Hasman, 14.9.2018

Smekám na rychlostí vaší práce, v úterý ráno podány vzorky na poštu, ve středu dorazily k vám a v pátek odpoledne mám již výsledky v mejlu. Moc děkuji.

Viktória Kyseľová, 12.9.2018

Perfektné a rýchle vybavenie objednávok.

anonymně, 10.9.2018

Není co vytknout, můžu jen doporučit!

Od Halířů - chovatelská stanice, 6.9.2018

Děkujeme za rychlé vyřízení. Určitě budeme všem doporučovat a v budoucnu zase pošleme další objednávky

Karen Válková, 29.8.2018

Jsem velice spokojená jak s ochotou,když jsem potřebovala poradit,tak i s rychlostí vyřízení objednávky. Tentokrát jste to stihli ještě dřív nežli jsem se rozloučila s posledním štěňátkem z vrhu. Jentak dál . Děkuji.

Pajis23, 23.8.2018

Dodatečně jsem si objednala genetické vyšetření a vyšli mi maximálně vstříc.

Daniela Hypšová, 23.8.2018

Moc děkuji. Jste spolehlivá laboratoř, která nenabízí testy pro plemena koček, pro která nejsou určeny. Po zkušenostech s jinými laboratořemi se náš chovatelský klub rozhodl testovat výhradně ve Vaší laboratoři. Díky za vstřícnost a odbornost. Moc si toho vážíme. D. Hypšová, NCHK

anonymně, 29.8.2018

Dobrý den , dnes jsem obdržel Vámi zpracovaný test rodičovství na psa *.

Chci Vám ještě jednou velice poděkovat za rychlost a profesionální jednání při vyřizování mé žádosti o provedení tohoto testu!!!

Těším se na další spolupráci s Vaší skvělou firmou !!!

S Pozdravem a velkým Díkem

anonymně, 27.8.2018

Dobrý den,

Děkuji za odpověď , za vstřícné , velmi rychlé a maximálně profesionální jednání!!!

Pokud by tak , jako Vaše laboratoř , fungovaly v této zemi všechny instituce , zbývalo by jejím obyvatelům mnohem více volného času....

Ještě jednou: VELMI DĚKUJI!!!

anonymně, 8.8.2018

"Oceňuji rychlost, bezproblémovou komunikaci a certifikáty v češtině i angličtině. Nemohu opomenout i příjemnou slevu pro členy chovatelského klubu. Děkuji."

anonymně, 6.8.2018

Velice přehledné stránky s informacemi k jednotlivým vyšetřením. Rychlé vyřízení objednávky a následné zaslaní výsledků.

Jana Svobodová, 30.7.2018

Děkuji Mgr. Markétě Dajbychové za navíc ústní i písemný rozbor!

Pavlína Seifertová, 27.7.2018

Dobrý večer, u společnosti Genomia Plzeň jsem si nechala udělat již druhé vyšetření krve svého psa a vždy jsem byla naprosto spokojená s vyřízením i rychlostí.

anonymně, 26.7.2018

Moc děkuji za rychlost a ochotu.

Danako, 25.7.2018

Vaší laboratoř využívám již mnoho let. Kdykoliv zavolám, je mi ochotně odpovězeno na mé dotazy. Personál velmi milý. Je výborné, že spolupracujete i se zahraničními laboratořemi, nemusím vzorky odesílat na více míst. Děkuji za vaší práci.

anonymně, 23.7.2018

Děkuji za expresní vyřízení vyšetření cca do pár hodin.

anonymně, 20.7.2018

Jako vždy děkujeme za super rychlost (tentokrát extrémní - v úterý přišlo potvrzení o přijetí vzorků krve a ve čtvrtek už jsem měla certifikáty s výsledky štěňátek v mailu) a za perfektní přístup. Služby Genomie využíváme již šestým rokem (několikrát za rok) a vždy s maximální spokojeností.

Lucie Böhmová, 18.7.2018

Všechno proběhlo bez jediné chybičky. Jsem velmi spokojena.

anonymně, 17.7.2018

Vše bylo vyřešeno až překvapivě rychle! Děkuji !

Dáša Hrdinová, 16.7.2018

Děkuji za vstřícnost a trpělivost s mými chlupáči. I v tom vedru neskutečná vstřícnost k rozdychtěným chlupáčům......

anonymně, 12.7.2018

opakovaně využívám služby laboratoře Genomia a vždy na 1*

Trnobranský, 3.7.2018

Ochota a profesionalita v jednom.

Jolana Michalcová, 29.6.2018

"Děkuji všem za velmi vstřícné jednání a ochotu při zavádění testů pro plemeno Alpský brakýř jezevčíkovitý. Michalcová Jolana Poradce chovu ABJ"

Hana Slachová, 25.6.2018

Výborná, rychlá komunikace.

anonymně, 14.6.2018

Velice mě překvapila a potěšila rychlost zpracování a při tel. konzultaci ( já naprostý laik ) oceňuji perfektní komunikaci. Děkuji

Irena Bydžovská, 13.6.2018

Děkuji :) stránky jsou přehledné, objednávka rychlá a obdržení výsledku také. Určitě zase využiji a moc ráda.

anonymně, 12.6.2018

Děkujeme za rychlost a přesnost všech pokynů od Vás. Byli jsme až překvapeni jak vše proběhlo v krátkém časovém období.

Marie Kollertová, 7.6.2018

Komunikace byla výborná a paní byla velmi ochotná. Vse co jsem potřebovala mi bylo vysvětleno.

Pavla Černotíková, 6.6.2018

Jsem moc ráda, že vás tady máme :-)

Veronika, 6.6.2018

Naprostá spokojenost ve všech směrech. Moc děkujeme :)

Karolina Koucká, 5.6.2018

Dobrý den, moc děkuji za profesionální přístup při odběrech a rychlost při dodání výsledků.

Alena Bartelová, 4.6.2018

Oceňuji ochotu a skutečně bleskovou rychlost testu, který jsem potřebovala k doložení k ostatním dokumenům. Super spolupráce.

anonymně, 4.6.2018

Veľká spokojnost s personalom, profesionalita aj s rychlosťou doručenia vysledku na email. Ďakujem.

anonymně, 1.6.2018

Uvítali jsme velmi ochotný přístup personálu, kdy nám po telefonu trpělivě vysvětlili správný postup odběru a zpracování vzorku.

anonymně, 21.5.2018

Mám u vás dělany jeden test pro psa, ale můžu říct že maximální spokojenost, jen tak dále.

Karen Válková, 21.5.2018

Opravdu jsem s vašemi službami velice spokojená. I v případě že jsem potřebovala poradit a telefonovala jsem k vám, byla rada kterou mi pani poskytla dokonalá.

Alena Holková, 21.5.2018

Děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky LAD test pro mojí fenku bulterier. Byla jsem velmi mile překvapená že od objednávky bylo vše i s konečnou zprávou vyřízené do 1 týdne.

Lenka Drbohlavová, 17.5.2018

Moc děkuji paní Pinďákové za rychlou odpověď na můj dotaz a vyřízení všeho potřebného.Hotové testy také dorazily velice rychle.

Iveta Šimková, 14.5.2018

Velice děkuji za milý přístup a pomoc.Moc jste mi pomohli.

Lord, 11.5.2018

Super přístup a rychlost vyřízení. Jsem velmi spokojen.

Lucie, 27.4.2018

Není co vytknout :)

anonymně, 24.4.2018

Nemohu se vyjádřit k personálu, protože vše probíhalo elektronicky, ale služba byla vzorná.

anonymně, 24.4.2018

Vše je srozumitelně podané, zpracování vzorku a doručení výsledků je rychlé, jsem spokojená

Klinerová, 10.4.2018

Dobrý den. Jsme velice spokojeni s rychlostí objednávek a hlavně s ochotou a slušností s jakou jedná personál laboratoře. S pozdravem Klinerová

anonymně, 7.4.2018

Děkuji za zprostředkování testu otcovství. Test vyhodnocen velmi rychle, velká spokojenost.

anonymně, 6.4.2018

Překvapila mne rychlost zaslání výsledků.

Pavlína Vlková, 29.3.2018

Děkuji za milou a vstřícnou komunikaci a ochotu poradit.

Zdeňka, 2.3.2018

Na dotazy, které jsem odeslala emailem jsem dostala odpověď obratem. Objednávka i testování, proběhlo velmi rychle. Děkuji.

Novotná, 22.3.2018

Nemám žádné podněty ani připomínky :) Děkujeme za rychlost a super komunikaci při vyšetření!

Martina Pekařová, 22.3.2018

Musím všechny, kteří se mnou komunikovali ohledně vyšetření na ataxii u mé fenky, pochválit, okamžitá reakce a odpověď na email, paráda, prostě bezchybné, všechny zdravím a děkuji. Pekařová.

Hana Baďurová, 17.3.2018

Nemám připomínek. Pro mě laika je výsledek srozumitelný a vyčerpávající. Děkuji.

anonymně, 14.3.2018

Děkujeme za rychle odvedenou práci a milou komunikaci před provedeným testováním.

Kuchařová, 14.3.2018

Chtěla bych moc poděkovat za výborné služby, které Genomia poskytuje. Rychlost a bezproblémové zařízení vyšetření je úplně ukázková.

Alena Velišová, 12.3.2018

Vše proběhlo nadstandardně rychle a kvalitně - doporučuji.

anonymně, 9.3.2018

Super rychlá práce - děkuji!!

anonymně, 9.3.2018

Ráda bych poděkovala za skvělý a přístup a profesionalitu. Také za vstřícnost při řešení problému. Děkuji!

anonymně, 7.3.2018

Úžasná komunikace. Informace o doražení vzorku i platby a velmi rychlé dostání výsledků. ;)

Jindřiška Ondroušková, 6.3.2018

Dobrý den, maximální spokojenost, ochota a rychlost! Děkuji.

Pavlína Šafránková, 1.3.2018

Vždy perfektní.

Lenka Kořínková, 23.2.2018

Opravdu jsem nečekala tak rychlé zpracovaní. Děkuju.

anonymně, 15.2.2018

Profesionální přístup k zadané službě.

Jana Barešová, 6.2.2018

Vše jasně vysvětleno, pokyny pro zákazníky přehledné a opravdu rychlé zpracování. Doporučuji

anonymně, 1.2.2018

s profesionálním a vstřícným týmem je radost spolupracovat

anonymně, 1.2.2018

Děkuji moc za přístup, ochotu a pomoc.

anonymně, 26.1.2018

rychlost jednání a příjemná orientace na vašich stránkách

anonymně, 25.1.2018

Dobrý den, děkuji za skvělou spolupráci, ochotu poradit a rychlé dodání výsledku testu.

anonymně, 25.1.2018

Velmi příjemný přístup při odběru vzorků i rychlost zpracování - jsem velmi spokojená.

anonymně, 16.1.2018

Na Genomiu sa vzdy da spolahnut, perfekne sluzby!

anonymně, 15.1.2018

Děkujeme za milé jednání a vstřícnost při doplnění informací po telefonu a také za rychlost při vyhodnocování výsledků.

Dana Havlíková, 9.1.2018

Veliká ochota a bleskové zaslání výsledků testů. Doporučuji!

anonymně, 4.1.2018

Oceňuji ochotu, rychlé odpovídání na maily a i přijatelně rychlé vyřízení objednávek a to i v dobách svátků.

anonymně, 28.12.2017

Vstřícnost je vždy maximální!

anonymně, 21.12.2017

Vstřícný přístup a perfektní domluva. Děkuji.

Martina Tomášková, 21.12.2017

Nemám vůbec co vytknout, byli jste bleskově rychlí, vstřícní a o každém kroku jste perfektně informovali. Naprostá spokojenost !!!

anonymně, 14.12.2017

Moc děkuji za rychlé a ochotné vyřízení.

MVDr.Ivanka Novakova,CSc., 1.12.2017

"Mile damy! Dekujeme Vam srdecne,za Vasi ochotu a spolupraci v nasem PROBLEMATICKEM dokazovani pravdy! Nas spor s vedenim CMKCHB se tahl tri plne roky! Po svete ""pobihala""perfektni stenata a vykonavala svou nelehkou praci a to bezz potvrzeni identity! Ty kilogramy korespondece s ruznymi urady (uredniky),ktere jsme uskutecnili,by byly,bez Vasi pomoci zbytecne! Na zaklade Vasi analyzy se konecne dostaneme k rodokmenum stenat a neusneme na vavrinech! To Vam vsichni slibujeme! Prejeme vsechno nejlepsi a hodne uspechu va Vasi praci! S uctou za vsechny ucastnene, MVDr.I.Novakova"

anonymně, 2.12.2017

Uzasny pristup, vysvetlenie, ak by sa dalo, tak dam aj 1 s hviezdickou. Odporucam.

anonymně, 30.11.2017

Na vaši laboratoř je spolehnutí, pracujete pružně a výsledky jsou brzy. Jsem moc spokojená.

anonymně, 27.11.2017

Velmi děkuji za opravdu rychlost a vstřícnost .

Jana Fojtlová, 24.11.2017

Dobrý den. Nechávala jsem dělat genetické testy u pejska poprvé a nevěděla jsem jak na to. Zavolala jsem k Vám a paní s kterou jsem mluvila mi všechno vysvětlila, pěkně abych to pochopila. Moc děkuji. Jana Fojtlová

anonymně, 22.11.2017

Velmi mile me prekvapilo, ze bylo mozne udelat test navic o ktery jsem puvodne nezadala z krve, kterou jsem poslala na jiny test. Kupodivu ten o ktery jsem zazadala pozdeji byl hotovy drive. Asi v zavislosti na slozitosti...

anonymně, 22.11.2017

Moc děkuji za skvělou spolupráci - od převzetí objednávky, krve, vše šlapalo přesně dle avizovaných termínů. ;)

anonymně, 21.11.2017

Mám jen jednu zkušenost se službami laboratoře Genomia. Komunikace a vyřízení bylo velmi rychlé a vstřícné. Se službou jsem spokojená a děkuji.

Pavla, 17.11.2017

Strašně moc děkuji za velmi rychlé vyřízení mých požadavků a rychlé zaslání výsledků. Velice jsem překvapená z milého jednání personálu a za takovou vstřícnost k vyřízení mé objednávky (požadavků). Ještě jednou moc moc děkuji a mohu Vás jedině doporučit. Velké DÍKY. Pavla

anonymně, 15.11.2017

Se službami laboratoře Genomia jsem nadmíru spokojená! Nevěděla jsem si rady s odběrem a slečna, se kterou jsem jednala byla velice ochotná a vše mi dovysvětlila. Moc děkuji za Vaší práci!

Dlouhá Dagmar, 13.11.2017

Používám vaše služby už po čtvrté a vždy velká spokojenost..

Marta Kročanová, 13.11.2017

Ochota, milá komunikácia, ústretovosť, rýchlosť, sme veľmi spokojní a ďakujeme!

Ťuy Ťutinová, 12.11.2017

Moc děkuji za ochotu při vysvětlování po telefonu. Byla jsem velmi mile překvapená, že jsem obdržela výsledky 8 testů u psa do 7 dnů. Moc děkuji a chválím :) Za mě ohromná spokojenost Ivana Růžičková, 10.11.2017

Perfektní servis, velmi oceňuji rychlost, vstřícnost! Díky!

anonymně, 8.11.2017

Super spolupráce. Vše oznámení emailem. Hezké a přehledné.

anonymně, 8.11.2017

"Ďakujem za veľmi príjemnú spoluprácu, ochotu pri vysvetlení niektorých detailov. Komunikácia bola veľmi rýchla a presná. Želám veľa spokojných zákazníkov."

Radka Jindárková, 7.11.2017

Služeb vaší laboratoře jsem využila již několikrát, vaši pracovníci jsou velmi ochotní, všechny nejasnosti vysvětlí, komunikace je velmi rychlá, odpovědi okamžité. Výsledky dorazily vždy do týdne.Jsem opravdu velmi spokojená a ráda vás v budoucnu opět využiji a budu doporučovat i svým známým.

anonymně, 3.11.2017

profesionalita, ochota, ústretovosť (vstřícnost)

Tamča, 26.10.2017

Komunikace skvěla , děkuji za rychlost !!!!

Tereza Klauzová, 25.10.2017

Velice rychlé vyhodnocení vzorku.

Eva, 19.10.2017

Profesionalita, ochota, rychlost - naprostá spokojenost

Sládková, 18.10.2017

Velice děkuji za ochotu a rychlé jednání.

anonymně, 17.10.2017

Ochota a skvělý přístup,ale hlavně rychlost odpovídat na dotazy spojené s výsledky testů.

Nina Karhanová, 16.10.2017

Perfektní přístup a profesionalita zaměstnanců laboratoře Genomia. Děkuji.

Veronika Chlumská, 16.10.2017

Rychlé a vstřícné jednání. Vždy zodpovězeny otázky rychle přes e-mail. Jsem spokojená.

Lada, 11.10.2017

Moc dekuji celemu tymu Genomia. Velmi vstricna a prijemna komunikace i pristup. Jsem vic nez spokojena. Jsem stastna ze dnes vim nac se zamerit. Abych vse sve kobylce ulehcila a mohla semnou nadale zdilet nas rodinny klan. Mooooc jeste jednou vse velke diky. Doporucenou lecbu samozrejme podstoupime. S pranim pekneho dne Reslerova a Laruska:-)

Oliver, 11.10.2017

Jako IT pracovník se budu držet terminologie a napíšu, že spolupráce byla nadmíru uživatelsky příjemná, prostředí responzivní a rád doporučím ostatním. Děkuji. Oliver.

Marcela Mostýnová, 5.10.2017

Moc děkuji, profesionální přístup, kvalita a rychlost.

Veronika, 3.9.2017

Potřebovali jsme DNA profil v kratším čase a vyšli jste nám vstříc. Vše bylo super včetně komunikace a paní po telefonu všechno detailně a ochotně vysvětlila a poradila. Děkujeme!

Jiří Slunečko, 1.9.2017

Nemám nejmenší připomínku. Rychlost, jednání, informace vše super.

Timotea Deaková, 29.8.2017

Spokojenost ve všech směrech!

Alena Velišová, 21.8.2017

Moc děkuji za velmi rychlé vyřízení objednávky, veškerá spolupráce super.

Bez jména, 18.8.2017

Perfektní komunikace s personálem (jako vždy). Rychlost vyhotovení objednávky až neuvěřitelná - celý vrh otestovaný během 3 dnů.

Jantario Wittek, 15.8.2017

Super komunikace, rychlost, maximální spokojenost!

Jana K., 8.8.2017

Perfektní komunikace, rychlá reakce na mé dotazy, rychlé zpracování. Nemám žádné výhrady.

Petr Studeník, 4.8.2017

Děkuji mnohokrát za nabízené služby, vždy profesionální přístup. Ryclost zpracování, spolupráce s klubem je výborná.

Miloš, 3.8.2017

Genomia je perfektní nejen svým přístupem ke svým klientům, ale i rychlostí a zpracováním testů. Děkujeme!!

Jan s Šárka Vandovi, 31.7.2017

Dobrý den, jako majitelé chovatelské stanice psů, jsme služeb Vaší laboratoře využili již mnohokrát a vždy jsme byli maximálně spokojeni. Přejeme Vám do Vaší další práce mnoho úspěchů.

Lipšanská, 27.7. 2017

Velmi vstřícné jednání při telefonické komunikaci. Přehledné stránky s nadstardatním vysvětlením jak nemocí tak postupu při odebírání vzorků . Brzké výsledky testů.

Leona Kyjovská, 26.7.2017

Dobrý den, vše naprosto dokonalé. Perfektní komunikace nemám slov. Jsem ráda, že mi známá doporučila vaší společnost. Já totiž nechtěla ptáčka píchat jehlou pro kapku krve. A bylo lepší vytrhnout pár drobných peříček. Test dopadl skvěle, papoušek je ON hurá - sláva. Mnohokrát děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.

Bohumíra Nováková, 24.7.2017

Jednání ze strany laboratoře bylo vstřícné a profesionální. Velmi příjemně mě překvapila rychlost ve vyřízení objednávky i rychlé provedení samotných testů. Moc děkuji.

Beata Štýbrová, 21.7.2017

Takhle si představuji služby.

Bc. Lucie Šleglová, 3.7.2017

Děkuji, jste profíci !!!

Matýsová, 30.6.2017

Dobrý den, srdečně děkuji celému Vašemu týmu za vyřízení.

Ivana Mimrová, 22.6.2017

Jednání bezproblémové, rychlé, vstřícné. Děkuji.

bez jména, 17.6.2017

Výborná informovanost, rychlé jednání. Vřele doporučuji.

Adéla, 16.6.2017

Výborné jednání, rychlé reakce na dotazy/podněty. Výsledky byly rychleji než bylo udáno. Doporučila bych všem.Za mě jednička s hvězdičkou za celý proces.

Aneleh Czech, 16.6.2017

Pri kazde objednavce komunikuji s pani Lucii Pindakovou a chtela bych velmi vyzdvihnout jeji ochotu a vzdy maximalne vstricny a profesionalni pristup. U Genomie testujeme vsechna nase zvirata a do budoucna v tom budeme jiste pokracovat.

Monika, 13.6.2017

Moc děkuji za rychlost a vstřícnost.

beze jména, 12.6.2017

..konkrétně jsem byla velmi spokojená a potěšena s Mgr. Lucii Pinďákovou, která mě vždy ochotně odpověděla na mé dotazy..

Pavel Šulcek, 9.6.2017

Ve všech směrech úrovní služeb z mé strany velká spokojenost, mohu tuto společnost jen vřele doporučit.

Maroš, 29.5.2017

Jednoduché objednání, rychlé jednání, přehledné internetové stránky, vyhodnocení vzorku a zaslání výsledků během dvou - tří dnů, naprostá spokojenost.

Veronika Mallatová, 29.5.2017

Děkuji moc, jednání i rychlost byla super, vše klaplo, líbí se mi "user friendly" systém objednání.

Jana, 24.5.2017

Maximální spokojenost!!! Dámy s kterými jsme jednali nám maximálně vyšly vstříc. Veškeré dotazy vysvětlilly Děkujeme a příště určitě využijeme

Hana Hanigerová, 23.5.2017

Hodnotím laboratoř Genomia za vstřícnost a rychlost jak v komunikaci, tak ve vyhotovení testu. Určitě to není naše poslední využití Vašich služeb, budeme se těšit na další spolupráci.

Pavel Gelnar, 2.5.2017

Jsem nadšen profesionalitou ve všech směrech !

Lukáš, 28.4.2017

Špičkové služby, špičkový servis - není co dodat !!!

Delfína, 28.4.2017

Děkuji za velice rychle vyřízenou objednávku :-) Máte uvedeno 7 dní a mile mě překvapilo, že bylo vyřízeno rychleji. Moc děkuji

Roman Říha, 24.4.2017

perfektní služba, karta zaslaná karta na vzorky, obálka a komunikace emailem. Doporučuji pro všechny chovatele.

Jarmila Kiliánová, 24.4.2017

Super spolupráce, děkuji, JK

Libor Štipák, 24.4.2017

Není co dodat, je to prostě ideál.

Petr Kopřiva, 20.4.2017

byl jsem spokojen s Vašimi službami

Pavla, 13.4.2017

Služby laboratoře využívám opakovaně v oblasti vyšetření psů. Komunikace je vstřícná a výsledky jsou do týdne.

Markéta Netíková, 13.4.2017

Děkuji p.Pinďákové za vstřícnost a ochotu. Netíková

bez jména, 12.4.2017

Neuvěřitelná rychlost vyšetření a skvělý přístup vašeho personálu!!!

bez jména, 12.4.2017

Perfektní přístup a velmi rychlé výsledky!

bez jména, 10.4.2017

Rychlost vyšetření a odborný popis daného vyšetření jsou perfektní.Všem moc děkuji.

Jiří Nečesaný, 6.4.2017

S laboratoří Genomia jsme byli nadmíru spokojeni.

Barbora Jantáková, 5.4.2017

Vynikajici sluzby i personal :) neuveritelna rychlost. Moc dekuji !

Hana Inančová, 5.4.2017

Děkuji moc za výbornou a rychlou komunikaci .

Dáša Kozlíková, 4.4.2017

Ochota a vstřícnost, děkuji.

Livia Balekova, 28.3.2017

super praca, vzdy spokojnost s pristupom a informovanim o vysledku, toto je uz moje 5 vysetrene zvieratko :-) => psik a fenka plemena sib. husky (vysetrenie XL-PRA) a tri macicky plemena ragdoll (vsetky s vysetreniami HCM & PKD) a o to vacsia radost, ze vsetky s vysledkom negativ :-)

Kristýna Dušková, 23.3.2017

Nadmíru spokojena :)

Karel Válková, 23.3.2017

Za svoji osobu mohu jen chválit. Přístup zaměstnanců s kterými jsem měla možnost jednat po telefonu byl vždy vstřícný.

Lucie Svobodová, 31.3.2017

Velmi ochotný personál a vynikající kvalita služeb!

Lefteris Joannidis, 20.3.2017

Nemám co bych dodal , vše rychlé stručné kvalitní .

Kamila Lukačková, 13.3.2017

Děkuji laboratoři za skvělé výsledky. Krev byla v laborce ve středu a už v pátek jsem mela výsledky na krevní skupinu, FIV a FeLV, v pondělí přišly zbylé výsledky na HCM a PKD u naší ragdollky. Genomii budu doporučovat i dalším chovatelům a nechám zde testovat i naše další kočky. Pro Genomii jsem se rozhodla kvůli přehledným stránkám, jednoduchému zadání objednávky a perfektnímu přístupu pracovnicím, které mi poradily, když bylo potřeba. Navíc 10% sleva na některé testy je také velké plus. Lukačková

RNDr. Eva Byšková, 8.3.2017

Ochota, serióznost a profesionalita.

Eva Rokosová, 1.3.2017

Výborný nápad je rozdělení vyšetření dle plemen, člověk alespoň hned ví, co se u daného plemene vyšetřuje.

bez jména, 22.2.2017

Vaše laboratoř mě moc mile překvapila. Vše jste vzorně připravili,informovali mě, prostě super :) . Vaše služby budu určitě doporučovat dál.Děkuji .

Rohla st. 21.2.2017

Nemám připomínek,bezvadná práce děkuji.

Antonín Suda, 18.2.2017

Díky, byl jsem mile překvapen rychlostí zpracování vzorku krve. Úroveň vzájemné komunikace je vysoce profesionální.

bez jména, 16.2.2017

Když jsem hned napoprvé nedodala vše potřebné, paní Pinďáková mi okamžitě napsala email, aby bylo vše v pořádku a mohlo se udělat vyšetření, poté opět napsala, že vše je jak má být. Děkuji jí za ochotu a rychlé vyřízení.

Aleš Papala, 16.2.2017

Ochota a profesionalita, tímto způsobem bych ohodnotil přístup k zákazníkovi ze strany spol. Genomia. Děkuji a jen tak dál... :)

Jiří Novák, 14.2.2017

Nebyl jsem si v několika věcech jistý - zavolal jsem na telefon uvedený na stránkách a paní, která se mi věnovala, všechny moje dotazy srozumitelně a podrobně zodpověděla a hlavně: bylo znát, že věci do hloubky rozumí (na rozdíl od paní v (jiná laboratoř), která mi dala vyloženě opačné informace, než měli uvedené na webu). A i proto jsem zvolil vás. Čili - jsem moc spokojený a budu-li potřebovat další testy, rád se na vás zase obrátím. Děkuji :)

Michal Adamec, 13.2.2017

Výborná práce.

Of Jenny´s smile, 12.2.2017

Již po několikáté jsem nechávala testovat svá zvířata a budu ráda testovat dál :-)

Kateřina a Eva Dědičovy, 8.2.2017

Dobrý den, jsem abnormálně spojená se maximální vstřícnosti a ochotou, se kterou jsem se setkala i při telefonickém jednání.

Iva Šimůnková, 3.2.2017

Moc děkuji za rychlost.

bez jména, 2.2.2017

Veľmi ochotný personál pri tel. hovoroch. Ďakujem.

Monika, 2.2.2017

Profesionální, rychlý a velmi ochotný tým lidí, jen tak dál ;-)

Monika Skok, 31.1.2017

Velmi profesionální, milý a ochotný tým lidí, gratuluji vám a přeji hodně úspěchů i do budoucna :-)

Kateřina, 30.1.2017

Maximální rychlost,skvělá komunikace. Moc děkuji.

Hana Blatoňová, 27.1.2017

Laboratoř jsem využila pro testování mé fenky Miniaturního amerického ovčáka na MDR1, HSF4, CEA, PRA a určení profilu DNA. E-mailová komunikace probíhala velmi rychle, v podstatě obratem a srozumitelně. Sadu na odběr stěru ústní sliznice jsem obdržela druhý den po objednání vyšetření. Certifikáty s výsledky jsem pak dostávala v české i anglické verzi postupně od 3 do 10 dnů od obdržení vzorů. Se spolupráci s touto laboratoří jsem byla velice spokojená a můžu jedině doporučit.

Dana, 20.1.2017

Děkuji za odborné odebrání vzorků a za rychlé zaslání výsledků vyšetření.

Vlasta, 16.1.2017

Přidala bych v hodnocení k jedničce ještě hvězdičku - služby poskytujete na vysoké úrovni! To se týká hlavně komunikace se zákazníkem - opravdu skvělé!

Barbora, 13.1.2017

Rychlé doručení výsledků, skvělá komunikace. Doporučuji.

Nora Petrová, 3.1.2017

Druhé vyšetření u Genomia. Velká spokojenost. Při mé chybě v objednávce Genomia kontaktuje, vše osobně projedná.

Pavlína Tancibudková, 21.12.2016

Kdyby to šlo, tak máte jedničku s hvězdičkou!

Helena, 21.12.2016

rychlost, přehlednost :) prostě super :)

Jiřina Nekvasilová, 21.12.2016

Děkuji za rychlé vyřízení objednávek, včetně pochopení při problému s internetem a ochota zaslání výsledku znovu.. Nekvasilová Jiřina, CH S ČSV- ArQeVa

Marie Marková, 20.12.2016

Moc děkuji za vstřícnost ,rychlý a profesionální přístup při vyřízení mé objednávky.

Eva Wachová, 19.12.2016

Velice profesionální vyřízení. I přes moje chaotické zaslání vzorků byla moje objednávka rychle a vzorně vyřízena. Děkuji

Šárka Gill, 15.12.2016

Odpovědi na mé otázky byly pro mě stručné, srozumitelné a pochopitelné. Maximální ochota a rychlost.

Vladimíra Tichá, 13.12.2016

Dobrý den, spíše na Genomii odkazuji členy Klubu chovatelů teriérů. Teď, na základě praktické zkušenosti vím, že to mohu dělat bez obav. S pozdravem Vladimíra Tichá

Eva Gabrielová, 13.12.2016

Děkuji za rychlost, štětečky na odběr dorazily v podstatě obratem a výsledky jste měli snad do 3 dnů. Profesionální! Děkuji Eva Gabrielová

Alice, 9.12.2016

Úžasné!!!! Rychlost a perfektní komunikace. Strašně moc děkuji.

Karel Plch, 8.12.2016

Neumím posoudit odbornou úroveň služeb. Pracovníci Vaší firmy, se kterými jsem jednal telefonicky byli milí, vstřícní a ochotní. Přeji hezký den Karel Plch

Antonín Stehlík, 3.12.2016

Nemám co bych mohl dodat,vaše jednání a přístup prostě nemá chybu,jen tak dál s pozdravem Stehlík.

Bystroň, 30.11.2016

Velice mne překvapila Vaše vstřícnost a ochota mi vyhovět. V dnešní době se nesetkávám s takovou ochotou a vstřícnosti, spíše naopak. Já bych to nazval zázrakem, protože ochota a slušnost se dnes nenosí. Tím víc mne Vaše profesionalita potěšila. S pozdravem Bystroň

Libuše Holečková, 24.11.2016

Vyšetření hotové dříve než bylo uvedeno, což velmi oceňuji.

Romana Spolková, 23.11.2016

Děkuji laboratoří Genomia za zcela profesionální přístup a velmi rychlé vyřízení mých testů!

Věra Nováková, 10.11.2016

Jednoduché, rychlé a spolehlivé !!!

Iveta, 9.11.2016

Děkuji celému týmu za vstřícný a profesionální přístup. Rychlost a ochota, která se už moc nevidí. Ještě jednou velké DÍKY.

bez jména, 8.11.2016

Skvělá komunikace na infolince, rychlé vyřízení. Nemám co vytknout.

p. Hřebeč, 7.11.2016

Jako vždy vše naprosto skvělé, děkuji !

Pavel Šulcek, 4.11.2016

S nabídkou Vašich služeb jsem velmi spokojen a myslím, že by měl být každý chovatel, kterému záleží na zdravém chovu, když to věda nabízí.

bez jména, 4.11.2016

Jsem velmi spokojena se vstřícnou komunikací, vysvětlením ohledně odběru, brzké výsledky a akční sleva potěšila a nakonec mě tedy potěšily i samotné výsledky, protože jsem sestavila zdravý chovný pár britských kočiček jako základ mé malé chovatelské stanice.

Friml M, 1.11.2016

Vše bylo OK!!!

bez jména, 31.10.2016

Jsem velmi spokojena, vše proběhlo téměř obratem, jak zaslání testovací soupravy, tak vyřízení odeslaných testů a rychlé zaslání zpět.

Petr Studeník, 31.10.2016

Vždy vstřícný přístup a profesionální úroveň.

Nela Pražáková, 28.10.2016

SUPER !!!

Olga, 28.10.2016

Děkuji za rychlé vyřízení...

bez jména, 26.10.2016

Líbí se mi Vaše webové stránky, jasná instruktáž k odběrům genetického materiálu.

Eliška, 20.10.2016

Vřele doporučuji.:)

bez jména, 10.10.2016

Děkuji za velice vlídný a profesionální přístup při přebírání vzorku, kde nechyběla kontrola identity, správnosti vyplnění žádanky i dodaného biologického materiálu. Výborná je rovněž komunikace v průběhu zpracování vzorku a zaslání výsledků.

Jitka Koláčková, 7.10.2016

Ochota, rychlost, spolehlivost -spokojený zákazník. To je Vaše vizitka.

Kateřina, 3.10.2016

Moc Vám děkuji za umožnění testování CMSD u Kerry blue teriérů ☺

Radek Šalomon, 23.9.2016

Na odběr jsem dorazil přímo do místa Genomia v Plzni. S přístupem personálu jsem byl spokojen a celkově na mne přístup firmy udělal dobrý dojem.

Edita, 6.9.2016

Maximální vstřícnost. Děkuji.

Aneleh Czech, 18.8.2016

Se službami Genomie jsem vždy spokojená, proto se na ně obracím v případě jakéhokoli testování našich psů. Z velké části tomu přispěla obrovská ochota paní Pinďákové, se kterou převážně komunikuji a jsem velmi ráda, je to člověk na svém místě. Máme plemeno, u kterého je třeba testovat několik různých genetických chorob a pokud Genomie sama nedokáže test zpracovat, pokaždé je schopná mi test zprostředkovat jinde. Moc děkuji všem za super úroveň služeb.

Jana, 14.8.2016

Opakovaně jsem využila služeb Genomia, jsem velice spokojená s osobním přístupem. Jsou ochotni trpělivě odpovídat na všechny dotazy. V budoucnu jistě služeb využiji znovu.

Jana, 12.8.2016

Pracujete rychlostí blesku. Děkuji.

Eva, 10.8.2016

Osobné som s prístupom bola nad mieru spokojná.

bez jména, 4.8.2016

Všem zájemcům o laboratorní vyšetření doporučuji.

Hrušková, 2.8.2016

S laboratoří Genomia jsem velice spokojena - využívám ji pro testování svých chovů kočiček a psů.Mám jen dobré zkušenosti. Personál je vstřícný, ochotný řešit mé požadavky či poradit. Děkuji!

Helena Petráčková, 28.7.2016

Oceňuji podrobné informace, které jsem získala při telefonickém kontaktu a rychlost dodání stěrových sad. Rovněž mne mile překvapilo písemné potvrzení obdržení vzorků i platby a rychlost obdržení výsledků testů. Mnohokrát děkuji.

Dana Kafková, 28.7.2016

Jako vždy velice ochotní zaměstnanci Genomie.

Juraj Ďurďovič,25.7.2016

Ďakujem za rýchle vybavenie.

Naďa, 20.7.2016

Veľmi oceňujem promptné odpovede na doplňujúce otázky ohľadne testovania vzoriek a rady.

Petra Šípová, 15.7.2016

Byla jsem velice spokojena se vstřícností a rychlostí vyšetření.

Věra Šlahůnková, 14.7.2016

Všem mohu tuto laboratoř doporučit. Jsem velice spokojena jak po odborné stránce, tak s rychlostí vyřízení a i s přístupem personálu. Velice ochotně vám vše vysvětlí a poradí.

Hana Petrusová, 13.7.2016

Nemám žádné připomínky, ale chtěla bych vyjádřit svůj úžas nad vysokou kvalitou služeb Genomie, počínající již zasílaným materiálem pro odběr vzorků a následným expresním vyhodnocením. Děkuji vám.

Jitka, 7.7.2016

Byla jsem příjemně překvapená rychlostí vyřízení. Přivítala jsem také dvojjazyčné výsledky testů, pro mne česky, pro zahraniční zájemce o krytí mým psem v angličtině. Takže naprostá spokojenost!

Vratislav Fikar, 16.6.2016

Velice mě zaujala komunikace, byl jsem informován přesně v jaké části je právě zpracovávána moje objednávka. Jsem velice spokojen. Fikar

Bohumil Hanuš, 11.6.2016

Není co komentovat, služba byla na profesionální úrovni a budu se obracet i nadále.

Karen Válková, 3.6.2016

Nemám nejmenší připomínku, naopak velice kladně hodnotím ochotu s jakou mi zaměstnanci laboratoře pokaždé vyjdou vstříc.

Barny, 23.5.2016

Odbornou úroveň nejsem schopna posoudit, ale věřím, v profesionalitu..

Rea Šimlíková, 20.5.2016

Děkuji. Opět se na vás obrátíme. Vaši krysaříci.

Martin Smrček, 18.5.2016

S kvalitou a rychlostí jsem spokojený, týden k zaslání výsledků je adekvátní - nejsme na závodech :-)

Veronika Tvrdá, 13.5.2016

Uvítala bych možnost online konzultace výsledků. Výsledkové dokumenty jsou perfektně vypracované, nicméně v případě vzácných / neznámých barev bych stála o Váš názor, co je pes vlastně zač ... Diskuze se slečnou/paní Dajbychovou na výstavě BOC ohledně lokusu M byl pro mě velice přínosný!

Aneleh Czech, 6.5.2016

Byla jsem maximálně spokojená s celkovou kvalitou služeb Genomie, stejně jako zatím pokaždé a ráda budu služeb Genomie využívat nadále. Jako chovatel oceňuji hlavně rychlost a profesionalitu.

Lucie K, 3.5.2016

Velice děkuji za rychlé a ochotné reakce k dotazům. Zvláště pak paní Mgr. Martině Šafrové za vysvětlení přenosu hnědé barvy, pochopila jsem to i já jako laik :)