Hodnocení zákazníků

Zde si můžete přečíst reakce našich zákazníků v původním znění.

Eva, 19.10.2017

Profesionalita, ochota, rychlost - naprostá spokojenost

Sládková, 18.10.2017

Velice děkuji za ochotu a rychlé jednání.

bez jména, 17.10.2017

Ochota a skvělý přístup,ale hlavně rychlost odpovídat na dotazy spojené s výsledky testů.

Nina Karhanová, 16.10.2017

Perfektní přístup a profesionalita zaměstnanců laboratoře Genomia. Děkuji.

Veronika Chlumská, 16.10.2017

Rychlé a vstřícné jednání. Vždy zodpovězeny otázky rychle přes e-mail. Jsem spokojená.

Lada, 11.10.2017

Moc dekuji celemu tymu Genomia. Velmi vstricna a prijemna komunikace i pristup. Jsem vic nez spokojena. Jsem stastna ze dnes vim nac se zamerit. Abych vse sve kobylce ulehcila a mohla semnou nadale zdilet nas rodinny klan. Mooooc jeste jednou vse velke diky. Doporucenou lecbu samozrejme podstoupime. S pranim pekneho dne Reslerova a Laruska:-)

Oliver, 11.10.2017

Jako IT pracovník se budu držet terminologie a napíšu, že spolupráce byla nadmíru uživatelsky příjemná, prostředí responzivní a rád doporučím ostatním. Děkuji. Oliver.

Marcela Mostýnová, 5.10.2017

Moc děkuji, profesionální přístup, kvalita a rychlost.

Veronika, 3.9.2017

Potřebovali jsme DNA profil v kratším čase a vyšli jste nám vstříc. Vše bylo super včetně komunikace a paní po telefonu všechno detailně a ochotně vysvětlila a poradila. Děkujeme!

Jiří Slunečko, 1.9.2017

Nemám nejmenší připomínku. Rychlost, jednání, informace vše super.

Timotea Deaková, 29.8.2017

Spokojenost ve všech směrech!

Alena Velišová, 21.8.2017

Moc děkuji za velmi rychlé vyřízení objednávky, veškerá spolupráce super.

Bez jména, 18.8.2017

Perfektní komunikace s personálem (jako vždy). Rychlost vyhotovení objednávky až neuvěřitelná - celý vrh otestovaný během 3 dnů.

Jantario Wittek, 15.8.2017

Super komunikace, rychlost, maximální spokojenost!

Jana K., 8.8.2017

Perfektní komunikace, rychlá reakce na mé dotazy, rychlé zpracování. Nemám žádné výhrady.

Petr Studeník, 4.8.2017

Děkuji mnohokrát za nabízené služby, vždy profesionální přístup. Ryclost zpracování, spolupráce s klubem je výborná.

Miloš, 3.8.2017

Genomia je perfektní nejen svým přístupem ke svým klientům, ale i rychlostí a zpracováním testů. Děkujeme!!

Jan s Šárka Vandovi, 31.7.2017

Dobrý den, jako majitelé chovatelské stanice psů, jsme služeb Vaší laboratoře využili již mnohokrát a vždy jsme byli maximálně spokojeni. Přejeme Vám do Vaší další práce mnoho úspěchů.

Lipšanská, 27.7. 2017

Velmi vstřícné jednání při telefonické komunikaci. Přehledné stránky s nadstardatním vysvětlením jak nemocí tak postupu při odebírání vzorků . Brzké výsledky testů.

Leona Kyjovská, 26.7.2017

Dobrý den, vše naprosto dokonalé. Perfektní komunikace nemám slov. Jsem ráda, že mi známá doporučila vaší společnost. Já totiž nechtěla ptáčka píchat jehlou pro kapku krve. A bylo lepší vytrhnout pár drobných peříček. Test dopadl skvěle, papoušek je ON hurá - sláva. Mnohokrát děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.

Bohumíra Nováková, 24.7.2017

Jednání ze strany laboratoře bylo vstřícné a profesionální. Velmi příjemně mě překvapila rychlost ve vyřízení objednávky i rychlé provedení samotných testů. Moc děkuji.

Beata Štýbrová, 21.7.2017

Takhle si představuji služby.

Bc. Lucie Šleglová, 3.7.2017

Děkuji, jste profíci !!!

Matýsová, 30.6.2017

Dobrý den, srdečně děkuji celému Vašemu týmu za vyřízení.

Ivana Mimrová, 22.6.2017

Jednání bezproblémové, rychlé, vstřícné. Děkuji.

bez jména, 17.6.2017

Výborná informovanost, rychlé jednání. Vřele doporučuji.

Adéla, 16.6.2017

Výborné jednání, rychlé reakce na dotazy/podněty. Výsledky byly rychleji než bylo udáno. Doporučila bych všem.Za mě jednička s hvězdičkou za celý proces.

Aneleh Czech, 16.6.2017

Pri kazde objednavce komunikuji s pani Lucii Pindakovou a chtela bych velmi vyzdvihnout jeji ochotu a vzdy maximalne vstricny a profesionalni pristup. U Genomie testujeme vsechna nase zvirata a do budoucna v tom budeme jiste pokracovat.

Monika, 13.6.2017

Moc děkuji za rychlost a vstřícnost.

beze jména, 12.6.2017

..konkrétně jsem byla velmi spokojená a potěšena s Mgr. Lucii Pinďákovou, která mě vždy ochotně odpověděla na mé dotazy..

Pavel Šulcek, 9.6.2017

Ve všech směrech úrovní služeb z mé strany velká spokojenost, mohu tuto společnost jen vřele doporučit.

Maroš, 29.5.2017

Jednoduché objednání, rychlé jednání, přehledné internetové stránky, vyhodnocení vzorku a zaslání výsledků během dvou - tří dnů, naprostá spokojenost.

Veronika Mallatová, 29.5.2017

Děkuji moc, jednání i rychlost byla super, vše klaplo, líbí se mi "user friendly" systém objednání.

Jana, 24.5.2017

Maximální spokojenost!!! Dámy s kterými jsme jednali nám maximálně vyšly vstříc. Veškeré dotazy vysvětlilly Děkujeme a příště určitě využijeme

Hana Hanigerová, 23.5.2017

Hodnotím laboratoř Genomia za vstřícnost a rychlost jak v komunikaci, tak ve vyhotovení testu. Určitě to není naše poslední využití Vašich služeb, budeme se těšit na další spolupráci.

Pavel Gelnar, 2.5.2017

Jsem nadšen profesionalitou ve všech směrech !

Lukáš, 28.4.2017

Špičkové služby, špičkový servis - není co dodat !!!

Delfína, 28.4.2017

Děkuji za velice rychle vyřízenou objednávku :-) Máte uvedeno 7 dní a mile mě překvapilo, že bylo vyřízeno rychleji. Moc děkuji

Roman Říha, 24.4.2017

perfektní služba, karta zaslaná karta na vzorky, obálka a komunikace emailem. Doporučuji pro všechny chovatele.

Jarmila Kiliánová, 24.4.2017

Super spolupráce, děkuji, JK

Libor Štipák, 24.4.2017

Není co dodat, je to prostě ideál.

Petr Kopřiva, 20.4.2017

byl jsem spokojen s Vašimi službami

Pavla, 13.4.2017

Služby laboratoře využívám opakovaně v oblasti vyšetření psů. Komunikace je vstřícná a výsledky jsou do týdne.

Markéta Netíková, 13.4.2017

Děkuji p.Pinďákové za vstřícnost a ochotu. Netíková

bez jména, 12.4.2017

Neuvěřitelná rychlost vyšetření a skvělý přístup vašeho personálu!!!

bez jména, 12.4.2017

Perfektní přístup a velmi rychlé výsledky!

bez jména, 10.4.2017

Rychlost vyšetření a odborný popis daného vyšetření jsou perfektní.Všem moc děkuji.

Jiří Nečesaný, 6.4.2017

S laboratoří Genomia jsme byli nadmíru spokojeni.

Barbora Jantáková, 5.4.2017

Vynikajici sluzby i personal :) neuveritelna rychlost. Moc dekuji !

Hana Inančová, 5.4.2017

Děkuji moc za výbornou a rychlou komunikaci .

Dáša Kozlíková, 4.4.2017

Ochota a vstřícnost, děkuji.

Livia Balekova, 28.3.2017

super praca, vzdy spokojnost s pristupom a informovanim o vysledku, toto je uz moje 5 vysetrene zvieratko :-) => psik a fenka plemena sib. husky (vysetrenie XL-PRA) a tri macicky plemena ragdoll (vsetky s vysetreniami HCM & PKD) a o to vacsia radost, ze vsetky s vysledkom negativ :-)

Kristýna Dušková, 23.3.2017

Nadmíru spokojena :)

Karel Válková, 23.3.2017

Za svoji osobu mohu jen chválit. Přístup zaměstnanců s kterými jsem měla možnost jednat po telefonu byl vždy vstřícný.

Lucie Svobodová, 31.3.2017

Velmi ochotný personál a vynikající kvalita služeb!

Lefteris Joannidis, 20.3.2017

Nemám co bych dodal , vše rychlé stručné kvalitní .

Kamila Lukačková, 13.3.2017

Děkuji laboratoři za skvělé výsledky. Krev byla v laborce ve středu a už v pátek jsem mela výsledky na krevní skupinu, FIV a FeLV, v pondělí přišly zbylé výsledky na HCM a PKD u naší ragdollky. Genomii budu doporučovat i dalším chovatelům a nechám zde testovat i naše další kočky. Pro Genomii jsem se rozhodla kvůli přehledným stránkám, jednoduchému zadání objednávky a perfektnímu přístupu pracovnicím, které mi poradily, když bylo potřeba. Navíc 10% sleva na některé testy je také velké plus. Lukačková

RNDr. Eva Byšková, 8.3.2017

Ochota, serióznost a profesionalita.

Eva Rokosová, 1.3.2017

Výborný nápad je rozdělení vyšetření dle plemen, člověk alespoň hned ví, co se u daného plemene vyšetřuje.

bez jména, 22.2.2017

Vaše laboratoř mě moc mile překvapila. Vše jste vzorně připravili,informovali mě, prostě super :) . Vaše služby budu určitě doporučovat dál.Děkuji .

Rohla st. 21.2.2017

Nemám připomínek,bezvadná práce děkuji.

Antonín Suda, 18.2.2017

Díky, byl jsem mile překvapen rychlostí zpracování vzorku krve. Úroveň vzájemné komunikace je vysoce profesionální.

bez jména, 16.2.2017

Když jsem hned napoprvé nedodala vše potřebné, paní Pinďáková mi okamžitě napsala email, aby bylo vše v pořádku a mohlo se udělat vyšetření, poté opět napsala, že vše je jak má být. Děkuji jí za ochotu a rychlé vyřízení.

Aleš Papala, 16.2.2017

Ochota a profesionalita, tímto způsobem bych ohodnotil přístup k zákazníkovi ze strany spol. Genomia. Děkuji a jen tak dál... :)

Jiří Novák, 14.2.2017

Nebyl jsem si v několika věcech jistý - zavolal jsem na telefon uvedený na stránkách a paní, která se mi věnovala, všechny moje dotazy srozumitelně a podrobně zodpověděla a hlavně: bylo znát, že věci do hloubky rozumí (na rozdíl od paní v (jiná laboratoř), která mi dala vyloženě opačné informace, než měli uvedené na webu). A i proto jsem zvolil vás. Čili - jsem moc spokojený a budu-li potřebovat další testy, rád se na vás zase obrátím. Děkuji :)

Michal Adamec, 13.2.2017

Výborná práce.

Of Jenny´s smile, 12.2.2017

Již po několikáté jsem nechávala testovat svá zvířata a budu ráda testovat dál :-)

Kateřina a Eva Dědičovy, 8.2.2017

Dobrý den, jsem abnormálně spojená se maximální vstřícnosti a ochotou, se kterou jsem se setkala i při telefonickém jednání.

Iva Šimůnková, 3.2.2017

Moc děkuji za rychlost.

bez jména, 2.2.2017

Veľmi ochotný personál pri tel. hovoroch. Ďakujem.

Monika, 2.2.2017

Profesionální, rychlý a velmi ochotný tým lidí, jen tak dál ;-)

Monika Skok, 31.1.2017

Velmi profesionální, milý a ochotný tým lidí, gratuluji vám a přeji hodně úspěchů i do budoucna :-)

Kateřina, 30.1.2017

Maximální rychlost,skvělá komunikace. Moc děkuji.

Hana Blatoňová, 27.1.2017

Laboratoř jsem využila pro testování mé fenky Miniaturního amerického ovčáka na MDR1, HSF4, CEA, PRA a určení profilu DNA. E-mailová komunikace probíhala velmi rychle, v podstatě obratem a srozumitelně. Sadu na odběr stěru ústní sliznice jsem obdržela druhý den po objednání vyšetření. Certifikáty s výsledky jsem pak dostávala v české i anglické verzi postupně od 3 do 10 dnů od obdržení vzorů. Se spolupráci s touto laboratoří jsem byla velice spokojená a můžu jedině doporučit.

Dana, 20.1.2017

Děkuji za odborné odebrání vzorků a za rychlé zaslání výsledků vyšetření.

Vlasta, 16.1.2017

Přidala bych v hodnocení k jedničce ještě hvězdičku - služby poskytujete na vysoké úrovni! To se týká hlavně komunikace se zákazníkem - opravdu skvělé!

Barbora, 13.1.2017

Rychlé doručení výsledků, skvělá komunikace. Doporučuji.

Nora Petrová, 3.1.2017

Druhé vyšetření u Genomia. Velká spokojenost. Při mé chybě v objednávce Genomia kontaktuje, vše osobně projedná.

Pavlína Tancibudková, 21.12.2016

Kdyby to šlo, tak máte jedničku s hvězdičkou!

Helena, 21.12.2016

rychlost, přehlednost :) prostě super :)

Jiřina Nekvasilová, 21.12.2016

Děkuji za rychlé vyřízení objednávek, včetně pochopení při problému s internetem a ochota zaslání výsledku znovu.. Nekvasilová Jiřina, CH S ČSV- ArQeVa

Marie Marková, 20.12.2016

Moc děkuji za vstřícnost ,rychlý a profesionální přístup při vyřízení mé objednávky.

Eva Wachová, 19.12.2016

Velice profesionální vyřízení. I přes moje chaotické zaslání vzorků byla moje objednávka rychle a vzorně vyřízena. Děkuji

Šárka Gill, 15.12.2016

Odpovědi na mé otázky byly pro mě stručné, srozumitelné a pochopitelné. Maximální ochota a rychlost.

Vladimíra Tichá, 13.12.2016

Dobrý den, spíše na Genomii odkazuji členy Klubu chovatelů teriérů. Teď, na základě praktické zkušenosti vím, že to mohu dělat bez obav. S pozdravem Vladimíra Tichá

Eva Gabrielová, 13.12.2016

Děkuji za rychlost, štětečky na odběr dorazily v podstatě obratem a výsledky jste měli snad do 3 dnů. Profesionální! Děkuji Eva Gabrielová

Alice, 9.12.2016

Úžasné!!!! Rychlost a perfektní komunikace. Strašně moc děkuji.

Karel Plch, 8.12.2016

Neumím posoudit odbornou úroveň služeb. Pracovníci Vaší firmy, se kterými jsem jednal telefonicky byli milí, vstřícní a ochotní. Přeji hezký den Karel Plch

Antonín Stehlík, 3.12.2016

Nemám co bych mohl dodat,vaše jednání a přístup prostě nemá chybu,jen tak dál s pozdravem Stehlík.

Bystroň, 30.11.2016

Velice mne překvapila Vaše vstřícnost a ochota mi vyhovět. V dnešní době se nesetkávám s takovou ochotou a vstřícnosti, spíše naopak. Já bych to nazval zázrakem, protože ochota a slušnost se dnes nenosí. Tím víc mne Vaše profesionalita potěšila. S pozdravem Bystroň

Libuše Holečková, 24.11.2016

Vyšetření hotové dříve než bylo uvedeno, což velmi oceňuji.

Romana Spolková, 23.11.2016

Děkuji laboratoří Genomia za zcela profesionální přístup a velmi rychlé vyřízení mých testů!

Věra Nováková, 10.11.2016

Jednoduché, rychlé a spolehlivé !!!

Iveta, 9.11.2016

Děkuji celému týmu za vstřícný a profesionální přístup. Rychlost a ochota, která se už moc nevidí. Ještě jednou velké DÍKY.

bez jména, 8.11.2016

Skvělá komunikace na infolince, rychlé vyřízení. Nemám co vytknout.

p. Hřebeč, 7.11.2016

Jako vždy vše naprosto skvělé, děkuji !

Pavel Šulcek, 4.11.2016

S nabídkou Vašich služeb jsem velmi spokojen a myslím, že by měl být každý chovatel, kterému záleží na zdravém chovu, když to věda nabízí.

bez jména, 4.11.2016

Jsem velmi spokojena se vstřícnou komunikací, vysvětlením ohledně odběru, brzké výsledky a akční sleva potěšila a nakonec mě tedy potěšily i samotné výsledky, protože jsem sestavila zdravý chovný pár britských kočiček jako základ mé malé chovatelské stanice.

Friml M, 1.11.2016

Vše bylo OK!!!

bez jména, 31.10.2016

Jsem velmi spokojena, vše proběhlo téměř obratem, jak zaslání testovací soupravy, tak vyřízení odeslaných testů a rychlé zaslání zpět.

Petr Studeník, 31.10.2016

Vždy vstřícný přístup a profesionální úroveň.

Nela Pražáková, 28.10.2016

SUPER !!!

Olga, 28.10.2016

Děkuji za rychlé vyřízení...

bez jména, 26.10.2016

Líbí se mi Vaše webové stránky, jasná instruktáž k odběrům genetického materiálu.

Eliška, 20.10.2016

Vřele doporučuji.:)

bez jména, 10.10.2016

Děkuji za velice vlídný a profesionální přístup při přebírání vzorku, kde nechyběla kontrola identity, správnosti vyplnění žádanky i dodaného biologického materiálu. Výborná je rovněž komunikace v průběhu zpracování vzorku a zaslání výsledků.

Jitka Koláčková, 7.10.2016

Ochota, rychlost, spolehlivost -spokojený zákazník. To je Vaše vizitka.

Kateřina, 3.10.2016

Moc Vám děkuji za umožnění testování CMSD u Kerry blue teriérů ☺

Radek Šalomon, 23.9.2016

Na odběr jsem dorazil přímo do místa Genomia v Plzni. S přístupem personálu jsem byl spokojen a celkově na mne přístup firmy udělal dobrý dojem.

Edita, 6.9.2016

Maximální vstřícnost. Děkuji.

Aneleh Czech, 18.8.2016

Se službami Genomie jsem vždy spokojená, proto se na ně obracím v případě jakéhokoli testování našich psů. Z velké části tomu přispěla obrovská ochota paní Pinďákové, se kterou převážně komunikuji a jsem velmi ráda, je to člověk na svém místě. Máme plemeno, u kterého je třeba testovat několik různých genetických chorob a pokud Genomie sama nedokáže test zpracovat, pokaždé je schopná mi test zprostředkovat jinde. Moc děkuji všem za super úroveň služeb.

Jana, 14.8.2016

Opakovaně jsem využila služeb Genomia, jsem velice spokojená s osobním přístupem. Jsou ochotni trpělivě odpovídat na všechny dotazy. V budoucnu jistě služeb využiji znovu.

Jana, 12.8.2016

Pracujete rychlostí blesku. Děkuji.

Eva, 10.8.2016

Osobné som s prístupom bola nad mieru spokojná.

bez jména, 4.8.2016

Všem zájemcům o laboratorní vyšetření doporučuji.

Hrušková, 2.8.2016

S laboratoří Genomia jsem velice spokojena - využívám ji pro testování svých chovů kočiček a psů.Mám jen dobré zkušenosti. Personál je vstřícný, ochotný řešit mé požadavky či poradit. Děkuji!

Helena Petráčková, 28.7.2016

Oceňuji podrobné informace, které jsem získala při telefonickém kontaktu a rychlost dodání stěrových sad. Rovněž mne mile překvapilo písemné potvrzení obdržení vzorků i platby a rychlost obdržení výsledků testů. Mnohokrát děkuji.

Dana Kafková, 28.7.2016

Jako vždy velice ochotní zaměstnanci Genomie.

Juraj Ďurďovič,25.7.2016

Ďakujem za rýchle vybavenie.

Naďa, 20.7.2016

Veľmi oceňujem promptné odpovede na doplňujúce otázky ohľadne testovania vzoriek a rady.

Petra Šípová, 15.7.2016

Byla jsem velice spokojena se vstřícností a rychlostí vyšetření.

Věra Šlahůnková, 14.7.2016

Všem mohu tuto laboratoř doporučit. Jsem velice spokojena jak po odborné stránce, tak s rychlostí vyřízení a i s přístupem personálu. Velice ochotně vám vše vysvětlí a poradí.

Hana Petrusová, 13.7.2016

Nemám žádné připomínky, ale chtěla bych vyjádřit svůj úžas nad vysokou kvalitou služeb Genomie, počínající již zasílaným materiálem pro odběr vzorků a následným expresním vyhodnocením. Děkuji vám.

Jitka, 7.7.2016

Byla jsem příjemně překvapená rychlostí vyřízení. Přivítala jsem také dvojjazyčné výsledky testů, pro mne česky, pro zahraniční zájemce o krytí mým psem v angličtině. Takže naprostá spokojenost!

Vratislav Fikar, 16.6.2016

Velice mě zaujala komunikace, byl jsem informován přesně v jaké části je právě zpracovávána moje objednávka. Jsem velice spokojen. Fikar

Bohumil Hanuš, 11.6.2016

Není co komentovat, služba byla na profesionální úrovni a budu se obracet i nadále.

Karen Válková, 3.6.2016

Nemám nejmenší připomínku, naopak velice kladně hodnotím ochotu s jakou mi zaměstnanci laboratoře pokaždé vyjdou vstříc.

Barny, 23.5.2016

Odbornou úroveň nejsem schopna posoudit, ale věřím, v profesionalitu..

Rea Šimlíková, 20.5.2016

Děkuji. Opět se na vás obrátíme. Vaši krysaříci.

Martin Smrček, 18.5.2016

S kvalitou a rychlostí jsem spokojený, týden k zaslání výsledků je adekvátní - nejsme na závodech :-)

Veronika Tvrdá, 13.5.2016

Uvítala bych možnost online konzultace výsledků. Výsledkové dokumenty jsou perfektně vypracované, nicméně v případě vzácných / neznámých barev bych stála o Váš názor, co je pes vlastně zač ... Diskuze se slečnou/paní Dajbychovou na výstavě BOC ohledně lokusu M byl pro mě velice přínosný!

Aneleh Czech, 6.5.2016

Byla jsem maximálně spokojená s celkovou kvalitou služeb Genomie, stejně jako zatím pokaždé a ráda budu služeb Genomie využívat nadále. Jako chovatel oceňuji hlavně rychlost a profesionalitu.

Lucie K, 3.5.2016

Velice děkuji za rychlé a ochotné reakce k dotazům. Zvláště pak paní Mgr. Martině Šafrové za vysvětlení přenosu hnědé barvy, pochopila jsem to i já jako laik :)